Ga naar inhoud

Benwol

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Benwol's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. Het heeft nog nooit gewerkt. Asus laptop W10 August TV Reiceiver DVB T210 (stick)
 2. Bedankt voor je reactie Maar wie??? Arcsoft reageert niet.
 3. In Total Media 3.5 (W10) krijg ik enkel geluid ,maar geen beeld! Bij gebruik van TV receiver DVB T2 (Augusi) [TV settings niet actief !] Hoe los ik dit op?
 4. Ik heb het probleem kunnen oplossen
 5. Hoe verander ik de toegangsrechten in de map var/www/html van root in Pi ? Ik kan namelijk niets in de map veranderen / heen kopiëren!
 6. Ik heb twee sd kaartjes met desktop Raspberry .Bij de ene kan ik de HMTL. index wel aanpassen Bij de andere heb ik geen toegangs-rechten! ( de eigenschappen kan ik ook niet veranderen) Wat blokkeert het?
 7. Ik heb een webserver aangemaakt op de raspberryPi 3 de inhoud kan ik wel lezen met een ftp programma;maar ik kan niet upladen . Hoe los ik dat op?
 8. Ik zoek een programma die kan aangeven welk onderdeel crasht of ontbreekt ;als een programma vastloopt of niet wil opstarten ?
 9. Na updaten Windows 10 (1703) werkt Acronis TrueImage niet meer! [ requester debugging Trueimage ] ??? Hoe los ik dit op ?
 10. Bij het instaleren van Google Earth krijg ik de foutmelding 1603 Hoe los ik dit op ?
 11. Wordt dan door windows hersteld ,maar enige tijd later opnieuw. terugzetten naar een oude systeemherstpunt werkt niet .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...