Ga naar inhoud

Benwol

Lid
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Benwol won de laatste dag op 3 november 2021

Benwol had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Benwol's prestaties

Junior

Junior (2/8)

  • Jubileum
  • Eerste reactie
  • IJsbreker
  • 30 dagen mijlpaal
  • 30 dagen mijlpaal

Recente badges

2

Reputatie

  1. Bedankt voor de reactie . Inmiddels lijkt het probleem opgelost. maar hoe geen idee. Kan het te maken hebben met Powershell?
  2. Bedankt voor de reactie,maar dit artikel gaat over een oude versie . Gr. 1 Ben
  3. Als ik Mediaportal installeer werkt het perfect ( August DVBT tuner ) Maar als ik de Laptop afsluit en weer opstart, werkt het niet meer! [ Kan geen verbinding maken met omdat doelcomputer de verbinding actief heeft geweigerd ! ] of card busy Als ik Mediaportal verwijder en opnieuw installeer werkt alles weer. [daarna herhaling van zetten] Wie weet oplossing?
  4. Ik kreeg onderstaand bericht te zien bij lang wachten ( Hierbij werkt F1 en F2 wel) Ik heb naar mijn weten nooit de bios geüpdatet Wat nu ? Als je niets doet gaat hij vanzelf naar Windows.
  5. Halo Manuel, Er zit geen USB/Harddisk in .Verder geen USB sticks of wat ook. Ik heb inmiddels een Ram test uitgevoerd maar geen errors ( Mem test 64) Als hij blijft hangen ook geen harddisks activiteiten waarneembaar. Volgens het assuss-scherm zou je via de Del-toets en Tab-toets verder moeten gaan ,maar hij reageert nergens op. Gr Ben
  6. Bedankt voor je reactie. Meestal maar een piepje ,maar soms blijft hij piepen en dan moet ik hem weer uitzetten. en weer opnieuw opstarten met wisselend gevolg. gr. Ben
  7. Mijn oude PC met een Asus P5B-VM moederbord blijft in het opstartschem hangen. [ Intel core (TM)2 duo / CPU E4500/ 2.2 GHZ ] De toetsen Del en Tab werken niet Het duurt geruime tijd voordat hij doorstart naar het Windowsscherm. Wat is hier de oorzaak en wat kan ik daar aan doen?
  8. Bedankt voor de informatie. Groetjes, Benwol
  9. Volgens de upgrade check is mijn PC niet geschikt om te upgraden naar Windows 11 [ TPM ? en mijn CPU ] Nu heb ik Windows 11 wel draaien in een virtuele omgeving Hoe kan dit dan ?
  10. Het heeft nog nooit gewerkt. Asus laptop W10 August TV Reiceiver DVB T210 (stick)
  11. Bedankt voor je reactie Maar wie??? Arcsoft reageert niet.
  12. In Total Media 3.5 (W10) krijg ik enkel geluid ,maar geen beeld! Bij gebruik van TV receiver DVB T2 (Augusi) [TV settings niet actief !] Hoe los ik dit op?
  13. Ik heb het probleem kunnen oplossen
  14. Hoe verander ik de toegangsrechten in de map var/www/html van root in Pi ? Ik kan namelijk niets in de map veranderen / heen kopiëren!
  15. Ik heb twee sd kaartjes met desktop Raspberry .Bij de ene kan ik de HMTL. index wel aanpassen Bij de andere heb ik geen toegangs-rechten! ( de eigenschappen kan ik ook niet veranderen) Wat blokkeert het?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...