Ga naar inhoud

Frits Raaf

Lid
  • Aantal items

    57
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Frits Raaf

  1. Heb ik gedaan, Kasander. Ik wacht een reactie af.
  2. Ik was medebeheerder van de bedrijfspagina van mijn vrouw. In december is mijn account gehackt en heeft de hacker alle beheerdersaccounts verwijderd en is advertenties gaan aanmaken.Dit is later opgelost, maar ik kan nu niets meer doen op de pagina: geen evenementen aanmaken etc. Alleen via haar gekoppelde Instagramaccount kan ze nog berichten en foto's plaatsen. We willen graag weer het beheer over de pagina, maar Facebook is hierin niet te bereiken. Kan iemand hierbij helpen?
  3. Ik heb op mijn Ziggo Connectbox een guest account ingesteld voor bezoekers. Dat werkt prima. Is het mogelijk deze uit te breiden naar (of te laten lopen via) mijn net aangeschafte TP-Link EAP255?
  4. Ik gebruik al jaren Kaspersky Internet Security. Bevalt uitstekend en heeft weinig systeembelasting.
  5. Gisteren kwam ik er achter dat ik met mijn externe geluidskaart wel kan afspelen, maar niet meer kan opnemen. Het is het me niet eerder opgevallen, omdat ik deze optie niet heel vaak gebruik. Ik neem voor een vriendin lp's op en tot een paar maanden geleden was dat geen enkel probleem. Iemand een idee wat er aan de hand kan zijn? Het betreft overigens Windows 8.1 [img]https://www.imgdumper.nl/uploads9/5ebbbade2ed4e/5ebbbade2c927-melding1.jpg[/img] [img]https://www.imgdumper.nl/uploads9/5ebbbb360f86e/5ebbbb3609495-melding2.jpg[/img] [img]https://www.imgdumper.nl/uploads9/5ebbbb17d7563/5ebbbb17d0c7c-melding-audition1.jpg[/img] [img]https://www.imgdumper.nl/uploads9/5ebbbb5542810/5ebbbb553b5bc-melding-audition2.jpg[/img]
  6. Ondertussen werkt het weer. Vreemd, want op andere FB-accounts waren er geen problemen.
  7. Account tijdelijk niet beschikbaar. "Je account is tijdelijk niet beschikbaar vanwege een probleem met de site. Wij verwachten dat dit probleem spoedig zal worden verholpen. Probeer het opnieuw over een paar minuten." Die paar minuten zijn allang voorbij, maar FB is nog steeds onbereikbaar. Probleem doet op iPad en in Safari voor. Nog niet kunen checken op een Windows pc.
  8. Is er niemand anders die voor jou via creditcard wil/kan betalen? Moet deze persoon wel toestaan dat er maandelijks van zijn card wordt afgeschreven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...