Ga naar inhoud

Menno_ct

Lid
 • Aantal items

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door Menno_ct

 1. Ashampoo komt nu met WebSite X5 vs.10 voor een acceptabele prijs. Waar kan ik een test vinden?
 2. naast Oscars advies kan je op die tablet (Android) natuurlijk ook gratis gebruik maken van Google Docs. Heb je daarnaast ook Google Drive als cloudopslag (ook gratis voor gmail gebruikers (en dat zijn bijna alle Android bezitters) dan worden je documenten in die cloud opgeslagen. Google Docs werken iets anders, dan de gangbare Microsoft kantoor bekenden, maar kunnen er goed mee overweg. suc6 .. .
 3. ik geloof niet, dat dat kan. Whats App wekt weliswaar over internet als vervangende SMS dienst met veel meermogelijkheden dan SMS of MMS hadden, maar het werkt wel!!! met je telefoonnummer. Dus komen Whats App foto's op je telefoon. Alleen wanneer je aan je telefoon een Cloud upload dienst als Dropbox of google Drive hebt gekoppeld worden foto's automatisch daarnaar toegestuurd en bewaard. Heb je die cloud dienst ook op je PC geinstalleerd, dan heb je op die PC ook de bijbehorende mappen waarin je je foto's kunt terugvinden. . . .toitoi . . .
 4. reclames van faceb ook in je dropbox kan alleen als je dropbox en facebook aan elkaar hebt gelinkt. Aangezien dat een actie is, die je zelf hebt aangezet kan je dat ook weer ongedaan maken. Een andere opdie is dropbox niet gebruiken, maar je Samsung telefoon (ik neem aan onder Android) je foto's laten uploaden naar de Google cloud. Die hoort gratis bij je gmail adres. succes!
 5. ja, je kunt het nog veiliger maken door authenticatie in twee stappen aan te zetten, waardoor je op je opgegeven mobiele telefoonnummer een sms met code ontvangt.
 6. ik wil tv programma's bekijken op http://www.abc.net.au/iview/ maar die vinden dat alleen Australiërs dat mogen. Hoe kan ik dat omzeilen zonder te emigreren?
 7. dank je wel Gast, 17 november, weer een stap dichterbij een oplossing. Gast 10 januari, we're not even close to a Twitter discussion, please post else where.
 8. dat hangt af van je browser. Normaal speelt youtube af in je browser. Open je een ander tabblad, dan kan je browser denken, dat je daaraan een hogere prioriteit stelt en de muziek stoppen. Ik gebruik chrome en die heeft dat probleem niet. Gewoon YT openen, muziek of video kiezen en op spelen drukken; verder browsen met nieuw tabblad en de muziek nog steeds horen. NB het kan ook aan je RAM geheugen en aan je processorsnelheid liggen; is dat laag, bijv
 9. iets bewerkelijk, maar het gaat dus wel: het hele artikel selekteren (control-A) en kopiëren (control-C) en vervolgens plakken in Notepad. Notepad kent alleen alfanumeriek, dus de opsmuk is verdwenen. Wel kan je het lettertype veranderen, maar dat geldt dan voor het hele document. NB: plakken in Word kan natuurlijk ook, maar dan blijft boven versie 2003, alle opmaak behouden en moet je met zoek en vervang e.e.a. aan gaan passen. succes.
 10. probeer het eens met Sothink movie DVD maker: www.sothinkmedia.com. DVD-shrink is niet gratis, en het doet niet wat je wil. Het enige mindere aan Sothink gratis, is dat je nieuwe DVD spontaan een stukje extra menu krijgt, waarop hun banner staat. Succes!
 11. Op mijn Humax HDD recorder staan een aantal films, die ik nu op DVD wil branden. De Humax instelling is standaard begin en eind opname uitgebreid met 5 minuten. Zodoende staat meestal de hele film er op. Uiteraard wil ik op de DVD geen extra minuten en geen reclame. Tot dusver werk ik met het gratis Sothinkmoviemaker, maar dat wil slechts één stukje opnemen. Daarna moet dat worden uitgebreid met een volgend stukje, etc. Vervolgens moeten die,meestal 7 stukjes, weer samengevoegd. Al met al lastig en bewerkelijk. Heeft iemand een andere suggestie?
 12. CCleaner al gebruikt? Die kan je niet alleen helpen bij het behouden of verwijderen van cookies, maar ook je register voor je doorlopen op zoek naar mogelijke fouten. De eerste keer vindt het heel veel registerfouten. Wees voorzichting met het gebruik van de "los dit probleem op" knop, want standaard worden de registerwaarden dan verwijderd. Volgende mogelijkheid is de PC opstarten in de "Veilige" modus, (Tijdens de boot de F8 tots vasthouden), zonder !!! internet. en dan de map lekker toch verwijderen. suc6. . . . . . twee weten meer dan een . . . .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...