Ga naar inhoud

Esthervrb

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Esthervrb's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Oke bedankt! Nu dacht ik er gister achter te zijn wat de reden van het pluizen is.. in de werkbroeken en jasjes van mijn man zaten stukken papier (geen idee hoe lang dat er al in zat) dus dat hebben we er allemaal uitgehaald dmv een pluizenroller. Daarna de wasmachine op 90 graden laten draaien met natuurazijn. Vanmiddag een kleurenwas gedraaid met daarbij wel 1 zwarte legging (voor het wassen stofvrij gemaakt met een plakroller). Na het wassen zat de zwarte legging vol met stofjes aan de binnen en buitenkant. Ik snap er echt niks van... gebruikte nu alleen waspoeder (absoluut niet veel) en geen wasverzachter. Zou het nog zo kunnen zijn dat ik toch wasverzachter moet gebruiken ivm met het hardheid van het water? Volgens internet is de waterhardheid hier 7,34 dh, tamelijk hard...
  2. Heeft u verder nog een idee wat ik kan doen? Het donkere wasgoed blijft stoffig na het wassen (binnen en buitenkant vd kleding) en van al het wasgoed wat ik uitsla als het droog is, komt veel stof vrij.. Ik zal minder wasmiddel proberen. Nog advies welk wasmiddel? Poeder of vloeibaar? Ik heb de wasmachine gister nog op 90 graden laten draaien met 2 vaatwastabletten erin. Maar het zou niet aan de wasmachine moeten liggen lijkt mij omdat deze vrij nieuw is..
  3. Ik ben er nu achter dat als ik bijv mijn schone beddengoed was zonder wasmiddel op een normaal wasprogramma, dat er alsnog veel zeep vrij komt. Zou dat een oorzaak kunnen zijn van het stof in mijn schone was? Wasverzachter ben ik maar even mee gestopt. Ik gebruik nu wel een scheutje natuurazijn als wasverzachter.
  4. Meer wasmiddel verhelpt het niet.. heb nu zelfs ook met wasverzachter geprobeerd maar ook dit helpt niet. Doe mn was nu sinds kort in de droger maar hierna blijft de kleding alsnog stoffig bij uitslaan. Buren zeggen geen last te hebben van dit probleem.
  5. Ik heb al verschillend wasmiddel gebruikt (poeder/vloeibaar) en gebruik alleen wasverzachter als ik handdoeken of beddengoed was. Ik heb gister een kleuren was gedraaid en daarna laten drogen op het wasrek. Toen ik het net uitsloeg buiten kwam er veel stof vanaf.. vreemd? Zou bijna denken dat er iets in het leidingwater zit? Zou het aan het aan het wasprogramma kunnen liggen? Ik was meestal op katoen programma en 1400 toeren. Alleen truien van synthetisch materiaal op fijn was programma.
  6. Ik heb al verschillend wasmiddel gebruikt (poeder/vloeibaar) en gebruik alleen wasverzachter bij een handdoeken was of beddengoed. Ik heb nu ook een kleurenwas gedraaid, en nadat het droog is geworden op het droogrek en ik sla het daarna buiten uit, komt er veel stof vanaf... zo gek? Zou bijna denken dat er iets in het water zit?
  7. Goedemiddag, Ik heb al een jaar of 2 een probleem. Namelijk dat de donkere was onder stof/pluisjes uit de was komt. Ik dacht eerst dat het aan de wasmachine lag (dit was een oud apparaat), dus een nieuwe aangeschaft: een bosch WAN28275NL. Maar het probleem blijft zich voortdoen. Zelfs mijn gekleurde was komt er heel stoffig uit (als ik het uitsla komt er veel stof vrij). Zelfs nieuwe babykleertjes... ik haal het stof er nu af dmv een pluizenroller maar dit is eigenlijk gekkenwerk. Heeft iemand een idee? Ik draai de wasmachine regelmatig een keer op 90 graden met azijn. Ik ben radeloos... ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...