Ga naar inhoud

René-2

Lid
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door René-2

  1. Heb net cookies van derden toegestaan, en wat schetst mijn verbazing: alles werkt! Mijn browser is ms Edge btw dus dit gaat goed! Dankjewel!
  2. Hi Suzanne! Ik krijg te zien: bedankt voor je inschrijving en dan alleen de tekst ADVENTSKALENDER met daaronder een groot wit vlak!
  3. Hallo, Zijn er meer leden die de actiebutton van de adventskalender niet kunnen openen/aanklikken? Ik heb al verschillende browsers geprobeerd, maar zonder succes! Grtz, René
  4. Ik vroeg me af waarom mijn processor niet goed genoeg zou zijn, ik wil niet door Microsoft gedwongen worden om pc te vervangen. Inderdaad wordt win 10 nog een paar jaar ondersteund dus op dit moment kan ik gewoon doorwerken op mn laptop.
  5. Bij veel drogers kan je een afvoerslangetje aan de achterkant aansluiten. Kost € 7,50 bij Toolstation, misschien iets voor jou?
  6. Er komt een update van Windows 10 aan, en ik heb gecheckt of mijn laptop geschikt is hiervoor. Helaas schijnt mijn processor niet ondersteund te worden ondanks dat het een Intel Core i5-7200u 2,5 ghz is! Wat te doen?
  7. Hallo HarryO Het type no van de Bosch Aquanoom is: WF02860NL/01 FD 8203 700014 Kan je hier iets mee?
  8. De motor wordt veel te heet de lagers zijn ok er loopt niets aan, ook met halve lading. Stinkt best wel! Iemand een oplossing?
  9. De motor wordt veel te heet, maar er loppt niets aan. De lagers zijn ok. Met halve belading hetzelfde. Iemand een oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...