Ga naar inhoud

Anneke-1

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Anneke-1's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. De twindos wasmachine van Miele had ik nooit en te nimmer gekocht als ik wist wat ik nu weet. Het eigen wasmiddel van Miele stinkt, dus niet helemaal geurloos zoals ze zeggen. Wil je overgaan op je eigen wasmiddel dan moeten er eerst 2 losse vulflessen gekocht worden voor minimaal 50 euro. Wil je het gaan gebruiken met waspoeder, dan staat er totaal geen informatie vermeld waar dan ook. De reden waar ik het voor kocht, dat hij automatisch doseert en goedkoper, wordt totaal teniet gedaan omdat ik gewoon weer de normale wasbol gebruik. Het is niet het wasmiddel wat stinkt maar de natte was. Ik heb alles geprobeerd, op 95 graden wassen, schoonmaken met afwasmachine tabletten, de deur open laten staan samen met lade zeepbakje, de rubber rand reinigen, pluizenfilter gereinigd…… Ik hoop dat u een oplossing weet, het was een dure wasmachine, gekocht in september 2019. Het model is: WER675 WPS M-NR. 11143980 Type HW20W NR: 11/149852930 Met vriendelijke groet, Anneke.
  2. Ik lees nu pas dat er een reactie op mijn bericht was gekomen vorig jaar augustus. Het zou fijn zijn als u mijn bericht nogmaals wil lezen, want ik heb nog steeds dezelfde klacht van een stinkende wasmachine. Vandaag toevallig helemaal schoongemaakt, er zat weinig troep in. De nummers die ik heb zien staan in de deur van de wasmachine zijn: WER 875 WPS M-nummer 11143980 type hw 20-W Nr. 11/149852930. Ik ben heel erg benieuwd of u nog tips hebt die ik niet op internet heb kunnen vinden. Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  3. De twindos wasmachine van Miele had ik nooit en te nimmer gekocht als ik wist wat ik nu weet. Het eigen wasmiddel van Miele stinkt, dus niet helemaal geurloos zoals ze zeggen. Wil je overgaan op je eigen wasmiddel dan moeten er eerst 2 losse vulflessen gekocht worden voor minimaal 50 euro. Wil je het gaan gebruiken met waspoeder, dan staat er totaal geen informatie vermeld waar dan ook. De reden waar ik het voor kocht, dat hij automatisch doseert en goedkoper, wordt totaal teniet gedaan omdat ik gewoon weer de normale wasbol gebruik.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...