Ga naar inhoud

ChrisKruisheer

Lid
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

ChrisKruisheer's prestaties

  1. Opgelost: Achterwand verwijderd en al het vuil achter de condensor verwijderd en bij de ingang van de pomp. Tevens de koolborstels vervangen die versleten waren.
  2. Bij onze Miele droger gaat heel snel het lampje van de filters/condensor reinigen branden. De filters en condensor zijn schoon. Ik vermoed dat er zich stof opgehoopt heeft op de sensor wat nat blijft. Kan iemand mij zeggen waar die sensor zit om hem schoon te maken, danwel wat de oorzaak hiervan zou kunnen zijn? Alvast bedankt.
  3. Harry bedankt. Helaas heeft deze geen 3 bouten maar heeft er maar 1. Ik heb al eens de schokbrekers vervangen, dus de voorkant krijg ik wel open. Mijn belangrijkste vraag is dus of ik bij deze machine vanaf de voorkant de borstels kan vervangen, of dat hij op zijn kant moet en van onder af. Moet de motor uitgebouwd worden of is het anders te doen. Hij heeft 1 keer de melding gegeven en daarna niet meer. Heb de nieuwe borstels wel binnen dus wacht nog even op antwoord voor ik ga sleutelen.
  4. Bij onze wasmachine knippert af en toe het spoelen ledje en 3 --- op display. Google kwam met de tip dat de koolborstels versleten zouden zijn. Dat zou best kunnen na 15 jaar trouwe dienst en bijna elke dag 2 wasjes. Dus nieuwe besteld. Komen vandaag binnen. Heeft iemand tips hoe deze het makkelijkst te vervangen? Ik haal meestal veels te veel los. Moet de onderkant open? Kan deze uberhaupt open? Moet de achterkant open? Misschien heeft iemand wel een schema. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...