Ga naar inhoud

Joost-van-Raaij

Lid
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Joost-van-Raaij's prestaties

  1. Nee helaas. Mijn multimeter is blijkbaar ook niet goed. Denk dat het toch kortsluiting ergens in het circuit was. Heb nu een nieuwe gekocht.
  2. Alleen de horizontale lampjes. De deurvergrendeling bleek ook kapot die heb ik inmiddels vervangen. Bij de eerste keer dat de wasmachine de error gaf is het stopcontact ook gesneuveld. Ik heb ook nog even naar het verwarmingselement gekeken. Zat een beetje kalk op, maar dat viel verder mee. Ik heb de weerstand gemeten en kom op 9 ohm, is dat niet te weinig? Het gaat om een type CS IMQ 1700 Watt en 230 V.
  3. Voor de duidelijkheid. Het gaat om een error waarbij alle lampjes knipperen dus ook de start/pause knop. Volgens mij is dit de ongespecificeerde error. Drogen zonder wassen lukt wel gewoon.
  4. Hallo, Ik heb opnieuw een probleem met mijn wasmachine een IWDC 6145. Op het moment dat ik ga wassen begint de wasmachine met een spoelprogramma (de trommel begint alleen niet met draaien), echter direct daarna krijg ik de foutcode waarbij alle lampjes gaan knipperen. Ik heb dit eerder gehad, maar dan gebeurde het midden in het wasprogramma (https://community.kieskeurig.nl/topic/6421-indesit-iwdc-6145/#comment-31287 ) Omdat het knipperen van alle lampjes mogelijk duid op voedingsproblemen heb ik de voedingsmodule gecheckt. Alle ELCO's zien er goed uit. (https://ibb.co/m9wCTzr https://ibb.co/x8Qmhqt https://ibb.co/0YyNPb7. Heeft iemand nog een ander idee wat er mis kan zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...