Ga naar inhoud

Dennis

Kieskeurig community beheerder
 • Aantal items

  32
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dennis

 1. Je CPU moet aan bepaalde veiligheidsvoorwaarden voldoen om op Windows 11 te kunnen draaien.
 2. Is er een reden waarom je wilt updaten? Windows 10 wordt voorlopig nog gewoon ondersteund.
 3. Gebeurt het op bepaalde momenten? Bijv als alle apparattur uitgezet wordt, of ook gewoon tijdens het luisteren van muziek of het kijken van een film bijv?
 4. Wat soms helpt is even het modem resetten, dit doe je simpel door hem even 10-20 seconde van het stroom te halen.
 5. Wat bedoel je precies? Hotspot? Of Bluetooth? USB kabel?
 6. Op Coolblue staan een paar reviews. Ik heb er zelf geen ervaring mee. Ik heb ooit een MP3 FM transmitter gehad. Dit werkte "aardig". Geluidskwaliteit was niet super, maar goed genoeg voor mij in de auto.
 7. Dan zijn er nog DAB+ FM transmitters. Dit apparaat ontvangt een DAB signaal en zendt FM uit en die frequentie kun je weer op je FM radio ontvangen. https://www.kieskeurig.nl/fm_transmitter/product/4137766-denver-dab11-dab-adaptor-met-fm-transmitter-functie-voor-de-auto/prijzen
 8. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk. Makkelijkste is denk ik een bluetooth DAB adapter voor in de auto. Zoiets bijv: https://www.kieskeurig.nl/autoradio/product/4316640-albrecht-audio-albrecht-dr-56-dab-autoradio-adapter-met-bluetooth/prijzen
 9. Dennis

  Pokemon

  ook mooi
 10. Die was gisteren
 11. Niet te duur is een breed begrip ? Maar hier vind je een overzicht van alle draadloze steelstofzuiger gesorteerd op prijs. https://www.kieskeurig.nl/stofzuiger?sort=price&rq=&min=&max=&min_default=&max_default=&f87098[]=e1544958&f75653[]=120790&page=1 Er zijn 3 steelstofzuigers "Best Reviewed" geweest op Kieskeurig. Deze komen wel uit het wat duurdere segment: https://www.kieskeurig.nl/stofzuiger?rq=&min=&max=&min_default=&max_default=&f87098[]=e1544958&br[]=true&f75653[]=120790&sort=price Heb je hier wat aan?
 12. Je kunt het beste siliconenspray gebruiken. Deze is ook beschikbaar van het merk WD40. Maar dus niet de standaard WD40 gebruiken. Deze is geschikt: https://www.kieskeurig.nl/fiets_overig/product/9345565-wd-40-specialist-100ml-bont/prijzen
 13. 8K aanbod is er idd niet veel. Maar er zijn wel al 4K 120fps games op de PS5. Dus als je het budget hebt, en je zoekt een mooie TV. Zou ik er wel even op letten.
 14. Hi Robin4507, Ik weet niet wat je budget is, maar de meeste nieuwe (high end) TV's hebben wel een HDMI 2.1 aansluiting, even goed kijken dus voor je een TV koopt. HDMI 2.1 is nodig om op een hoge resolutie (4K) en snelle framerate (120fps) te kunnen gamen. Op dit moment zijn er geen Playstation 5 games die dit ondersteunen, maar wie weet gaat dit wel komen. Je wilt hier dus waarschijnlijk wel op voorbereid zijn.
 15. Power Unlimited heeft een handige voorraadchecker. https://pu.nl/artikelen/feature/de-ps5-voorraad-checker-waar-koop-je-nu-een-playstation-5/ Wat je ook kunt doen is een Telegram groep volgen die automatisch een seintje geeft als er winkels zijn die hem weer op voorraad hebben. De Power Unlimited Telegramn bot kun je hier vinden: https://t.me/puvoorraadchecker Verder heeft Mediamarkt af en toe voorraad in de winkel. Je kunt natuurlijk ook de Kieskeurig.nl Pricealert zetten. Die vind je hier: https://www.kieskeurig.nl/console/product/13109631-sony-playstation-5
 16. In de handleiding staat het volgende: https://media3.bosch-home.com/Documents/9001543614_A.pdf Kun je laten weten of het is gelukt?
 17. Hangt van je fietsendrager af. Kan deze 2 zware ebikes hebben? (Draagvermogen) Qua kogeldruk zal het wel loslopen maar kun je voor de zekerheid even opzoeken. meer info:
 18. Als het vriesgedeelte snel last heeft van ijsvorming, dan kan het zijn dat de rubbers niet meer goed afsluiten. Met een beetje siliconenspray kun je je rubbers soepel houden zodat hij goed blijft afsluiten. Ontdooien blijft een vervelend klusje. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je binnen 10 minuten je vriezer kunt ontdooien.
 19. Hoi Gerdajc, misschien stom antwoord, maar heb je de wasmachine wel goed waterpas gezet?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...