Ga naar inhoud

DaanD

Kieskeurig community beheerder
 • Aantal items

  54
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over DaanD

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

DaanD's prestaties

Junior

Junior (2/8)

 • Eerste reactie
 • 30 dagen mijlpaal

Recente badges

0

Reputatie

 1. @probeertehelpen Of natuurlijk https://computertotaal.nl/artikelen/internet-thuis/je-facebook-account-deactiveren-of-verwijderen-61972/ ;)
 2. Momenteel kun je via je profiel helaas niet je e-mailadres aanpassen. Als je het echt graag wil, kun je natuurlijk altijd een nieuw account aanmaken. Ik heb trouwens je e-mailadres even onherkenbaar gemaakt, voor je eigen privacy.
 3. DaanD

  Fortnite Android?

  Fortnite: Battle Royale is helaas nog niet beschikbaar voor Android. Je kunt het wel gratis spelen op je pc of game console, of op je iPhone met een invite-code.
 4. Dag Techcafégangers, We hebben de afgelopen dag wat problemen gehad met het beantwoorden van vragen. Het probleem zou inmiddels verholpen moeten zijn, al geldt dat nu nog alleen voor vragen die vanaf nu gesteld worden. We kijken nog of we het probleem bij oudere vragen kunnen oplossen. Excuses voor het ongemak!
 5. Hi Kasander, We hebben wat technische probleempjes. We werken aan een oplossing!
 6. Dag Kees, Je vraag is niet zo uitgebreid dus ik ga er even vanuit dat je Linux wil installeren op je pc. In dit artikel (en de drie erop volgende) leggen we het je haarfijn uit: https://computertotaal.nl/artikelen/pc/overstappen-op-linux-deel-1-voorbereidingen-69603/
 7. Hoi! Je e-mailadres wijzigen op computertotaal.nl is momenteel helaas niet mogelijk. Je kunt natuurlijk wel altijd een nieuw account aanmaken en daar voortaan mee inloggen.
 8. Hallo, Voor het overzetten van contacten gebruikte ik vorige keer InTouch. Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Blackberry en maakt een back-up van je contacten. Succes!
 9. Probeer Recuva, dat is je beste kans: https://www.piriform.com/recuva
 10. Tadaa: http://computertotaal.nl/pc/zo-bewerk-of-verwijder-je-een-bestand-dat-in-gebruik-is-70326
 11. Voor Windows 10 zelf: rechtsklik op een lege plek op het bureaublad > Beeldscherminstellingen. Grootte aanpassen en opnieuw aanmelden bij Windows, dan is alles een stukje groter. Voor losse programma's moet je in de instellingen per programma duiken. Scrollen terwijl je Ctrl ingedrukt houdt wil overigens ook nog wel eens helpen.
 12. Zorg in elk geval dat in het hamburgermenu > Opties > Algemeen bij 'Als Firefox start' iets anders staat dan 'Mijn vensters en tabbladen van de vorige keer tonen'. Als dat niet werkt lopen er misschien toch stiekem nog ergens processen als je FF afsluit, die dan uiteindelijk weer geforceerd gestopt worden.
 13. http://computertotaal.nl/smartphone/bespaar-accu-ios-android-windows-phone-64180 Hier vind je wat tips, maar met een smartphone van 5 jaar oud kan het natuurlijk ook aan de batterij zelf liggen.
 14. Je kunt alles wat in die map staat in één keer weer op je bureaublad slepen. Alles selecteren, slepen en klaar.
 15. https://support.apple.com/nl_NL/manuals/ipad Even zoeken welke je nodig hebt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...