Ga naar inhoud

Tryornot

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Tryornot's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Ik ben naar een electro expert geweest met de printplaat en geeft aan de de ic wel goed lijkt te zijn maar mogelijk 1 van de 2 relais niet meer werkt. Er komt geen 230V van stekker wandcontact naar de ic. hij gaat ze los solderen en testen. Verder lijkt alles wel in orde volgens hem. Even afwachten of hier dus een defect uit komt
  2. Hi Lampje, de weerstand tussen pin 5 en 1 krijg ik kort variërend voor sec waarde van tussen 10 en 18/19 op met ohm 20k meter op 200k krijg ik stabiel 156.2 Meter op 20K is op pin 5 en 3 stabiel 2.27 (ook op 5 en 2 en 5 en 4 krijgt ik)
  3. Beste Lampje, dank voor je uitgebreide uitleg. je geeft aan dat het vervangen van de LNK c.a TNY niet goed is gegaan? welke mosfet moet ik dan testen op het plaat voor weerstand? Zou je dit kunnen markeren op foto?
  4. Best forumleden, mijn Siemens vaatwasser SN65M086/44 gaat opeens niet meer aan. laatste keer bij aandrukken was er een doffe plof rechts onder, heb de stroom module eruit gehaald en zag een condensator en tny ic was gesneuveld. Beiden vervangen (tny pootje 7 en 8 gelinked door beschadigde pad en beide hebben zelfde functie) en de veiligheidweerstand meet nog 100ohm probleem is dat ie nog niet aan gaat. Hoor wel bij drukken van de aan/uit een zacht gezoem/puls op de plaat geeft de eelco geen stroom maar kan omdat deze 300/310 moet geven en mij meter volgens mij niet verder gaat dan 250. krijg op verschillende contacten 235Vac met meting op massa punt van stroomstekker. krijg geen meeting op Vdc zover lijkt dus wel secundair stroom ok maar de stroom 235 wordt niet omhoog naar de componenten die 300+ zouden moeten hebben. De tny264 losse pootje zou begreep ik 310V moeten geven maar geeft niks. iemand nog een idee waar ik het moet zoeken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...