Ga naar inhoud

j.razoux.schultz

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

j.razoux.schultz's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Wijze les. De kalkafzetting is met het blote oog niet te zien, maar zit er wel gewoon. Hartelijk dank!
  2. Dank. Het is inmiddels opgelost. De droger doet het weer als vanouds! Ik dacht dat ik de pluizenfilter goed had schoongemaakt maar heb toch nog een keer goed ingespoten met anti-kalk schuim voor in de badkamer (azijn werkt ook prima). Na een nachtje inwerken en goed uitspoelen bleek dat de lucht opeens normaal kon circuleren. De was komt er snel en goed droog uit. Dus voor iedereen met het natte was probleem bij condensdrogers: reinig eerst de pluizenfilter grondig zodat er goede luchtcirculatie kan ontstaan. Dank voor je hulp Lampje!
  3. Hoi Lampje, de tangmultimeter is onderweg. Volgende stap is inlezen in de meettechniek en vinden van juiste waarden voor dit model droger. Weet je een goede site voor dummies?
  4. Top. Dank voor de tip. Is dit wat? https://www.vevor.nl/klemmeter-c_12030/vevor-stroomtang-stroomtang-stroomtang-stroomtang-stroomtang-multimeter-3999-counts-p_010475415812?adp=gmc&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_id=15570505350&utm_term=&gclid=CjwKCAjwjYKjBhB5EiwAiFdSfuqah-Hv3aO93Jx9oIMQLbG0jc7JYQJOe2m9Anal_zjICDq3MTYRvhoChnwQAvD_BwE
  5. Hi Lampje, Dank voor je snelle reactie. Ik heb nog geen metingen gedaan dus ga hiermee aan de slag. Dit is een onbekend terrein voor me dus eerst een multimeter aanschaffen. Kun je er een aanbevelen die geschikt is voor deze klus? Het volledige servicenummer is wt47w590nl/02 FD 9502 200037.
  6. Heb de machine volledig gestript en schoongemaakt. Ook de waterpomp en reservoir onder condensor. Heb het reinigingsprogramma P03 gedraaid. Geen error meldingen. Was komt er lauw en vochtig uit. Ligt het aan de compressor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...