Ga naar inhoud

naomigomers

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door naomigomers

  1. Hoi Lampje, Zojuist getest of er spanning op staat, er kwam een schokje en de stop sloeg eruit. Toen ik de stop weer wilde omzetten kwam er een hele grote schok in het bedieningsprintplaat. Ik denk nu dat het beter is om een nieuwe wasmachine te kopen, aangezien deze printplaat ong 180 euro nieuw kost, wat denk jij? Alsnog bedankt voor je hulp!
  2. Hoi Lampje, Hartstikke bedankt voor je snelle antwoord! Enorm blij met je hulp. Hier heb ik de afbeelding van het machineplaatje. Ik zal zo meten of er spanning op de prints zitten!
  3. Hoi allemaal, Onze wasmachine geeft foutcode E91. Gelezen dat foutcode E91 een communicatiefout is tussen hoofdprint en display waarbij deze opties mogelijk zijn: bedradingsfout, stuur/displayprint defect, hoofdprint defect. Als ik alle knopjes indruk dan hoor ik gewoon een piepje en zie ik het lampje van het knopje aan gaan. Ik heb dus het idee dat de wasmachine zelf niet kapot is en de knopjes zelf ook niet maar dat er inderdaad ergens een communicatiefout zit. Ik heb de wasmachine gekregen, heb geen garantiepapieren o.i.d. Ik heb al het een en ander geprobeerd om het zelf op te lossen: - 30 min stekker eruit en er weer in - Helemaal uit elkaar gehaald en de stekkertjes op het printplaatje eraf en er opnieuw op - Elk stekkertje aan de binnenkant gecheckt/aangeduwd zodat het zeker weten goed zit - Printplaatje schoon proberen te vegen met een droge doek (las in een andere topic dat er een vuiltje op kon zitten) - Pauza/start knop tegelijkertijd met extra spoelen knop indrukken > na paar sec. hoor ik dan een piepje maar lost niks op - Geprobeerd te resetten (gelezen uit een ander topic op deze site, alleen hebben wij geen 'extra kort' knop dus resetten is niet gelukt. De extra kort optie zit bij ons als optie in de draaiknop - Gekeken op de website om zelf losse onderdelen te bestellen maar ik weet niet zeker welke onderdelen ik dan moet kopen en hoe groot de kans is dat het dan is opgelost Mijn vraag is: 1) Weet iemand hoe ik deze wasmachine kan resetten? 2) Weet iemand hoe ik foutcode E91 eruit kan halen? -> Is de oplossing zelf nieuwe onderdelen kopen zoja dan welke onderdelen? Hieronder een afbeelding van de Zanussi timecare 1-8 kg maar bedieningspaneel ziet er hetzelfde uit als die ik heb staan om jullie een idee te geven:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...