Ga naar inhoud

skwee

Lid
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door skwee

  1. Ik had eerst geen oplossing, vandaar dat ik hier hulp zocht. Later had ik die reparateur geraadpleegd. Maar vergeet het maar, de oplossing die je biedt is niet echt betrouwbaar. De kans dat het probleem terugkeert is groot, vanwege restjes siliconen die bliven op de pcb Ik sluit deze vraag dan ook nu
  2. Dat zei ik een reparateur die bekend is met dit probleem. Alleen hij wist niet dat er een siliconen laag was. In de meeste gevallen is het de hoofdprint. Heb het al eerder gehad met een wasdroger van Samsung.
  3. Ik heb alles doorgegeven, voor de versienr hebben ze de nummers nodig wat op de label staat op de pcb onder de siliconen en aan de onderkant
  4. Hij kost hier in Nederland 200 euro. Maar ik heb bij Ali express gezien variërend van 50 tot 100 euro. Maar dit precieze type hebben ze nog niet. Ze zijn aan het zoeken voor mij
  5. Nee, de elco staat niet bol. Maar het is een heel gepruts.
  6. Links boven komt 220v binnen. Het schijnt dat de condensatoren en ic binnen rood omcirkeld gebied vervangen moet worden. Het probleem is dat de hele pcb in siliconen gegoten, waardoor je niet erbij kan om te solderen.
  7. Het gaat om Samsung wasmachine ww80j5426 fw
  8. Mijn Samsung wasmachine ww80j5426 opeens dood, geen display meer. Als je op de aan/uit knop drukt dan hoor je alleen maar een klik van een relais. Wie kan mij helpen?
  9. Heb een donor machine gevonden voor 20euro. Printplaat vervangen en hij doet het nu super....geen probleem meer..
  10. Ja, helemaal dood. Stekker eruit, na 30sec. stekker weer in, en hij doet het weer voor een minuut of 2 en valt weer dood.
  11. Heb probleem met Samsung wasdroger dv70f5e2hgw. Tijdens programma gaat uit, na stekker uitgehaald te hebben en na30sec weer aan te sluiten, werkt machine weer om na een paar minuten weer uit te gaan. Heb al de filter sensor en warmte sensor schoongemaakt. Wat kan het probleem zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...