Ga naar inhoud

Froel

Lid
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Froel

  1. Lampje, ik ben niet meer bij de persoon geweest waar de machine staat…en er dus ook niet aan verder gewerkt…. Ik vermoed dat een nieuwe gekocht gaat worden. Dank voor meedenken.
  2. @lampje nog even dit, de sensor vóór is een ntc die bij de verwarmingsunit, zoals jij aangeeft op de tekening, wordt aangeduid als temperatuur begrenzer, moet ik dit lezen als een clixon? Of, als het een ntc is, weet je dan misschien de ohmse waarde bij een gegeven temp, zodat ik de goede werking ervan kan checken?
  3. Hee Lampje, vroeger was er dat blad: dr. Blan en daar was volgens mij ook een "Lampje" bij, een levend, nu ja:...Lampje dus! met pootjes en armpjes en een gloeilamp als hoofd. Bekend?
  4. Wél inmiddels de “blown-out” tekeningen gevonden, of exploded view, zoals het ook genoemd wordt….
  5. Beste leden, na paar minuten gaat het zeef indicatie lampje aan. wat gedaan: *condensor schoon gemaakt *uiteraard zeef en filter materiaal rechtsonder bij ventilator *ntc sensor onder de deur vernieuwd * ventilator achterzijde gecontroleerd Helaas blijft zeef indicatie roet in het droog-eten gooien. Kan geen schema vinden van deze machine. Op welke sensoren reageert de regelunit met een ‘zeef’ indicatie? Elke hulp of suggestie is welkom! groet, Roel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...