Ga naar inhoud

Baaukje

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Baaukje

  1. Ja bizar eigenlijk. De AEG is naar een witgoed specialist gegaan en die gaat hem opknappen en doorverkopen voor weinig. Dus hopelijk heeft iemand nog jaren plezier van die AEG
  2. Nee, dat kon wel maar hadden wij en onze rechtsbijstand geen zin in. Onze rechtsbijstand heeft 400eu uitgekeerd, omdat in hun ogen een machine minimaal 8 - 10jr mee moet gaan. Dus dat is fijn! Vandaag hebben we een siemens i500 gekocht, hopelijk gaat deze langer mee! (Dit x maar wel 5jr extra garantie erbij gekocht..)
  3. We kunnen hem laten repareren voor 217eu. Dat vinden we te duur. Hebben onze rechtsbijstand gebeld, omdat de machine nog zo jong is en krijgen een bedrag van hun uitgekeerd. Dus we gaan deze op marktplaats zetten helaaas... en een nieuwe kopen. We denken aan een bosch.
  4. Hij zegt nog steeds E24 als ik de 2 meest rechter knoppen ingedrukt houd, en het icoontje van het slotje knippert constant.. we kunnen hem niet in een ander programma krijgen.
  5. Ja! Eerst EF0. Toen al het water eruit laten lopen. 24u scheef gestaan en van de stroom af. En toen deed ie het weer 1 wasje. En 2e wasje niet meer en toen E24. Vandaag afvoerpomp vervangen. Hier zat roest op. En als we hem nu aan doen blijft ie hangen in zn programma van dat 2e wasje We zijn nu aan het eten en ik hoor hem steeds aan en uit gaan...
  6. Hallo, wij hebben AEG lavamat wasmachine van 2jr en 2mnd oud, ineens wou die niet meer. We dachten probleem met de afvoer EF0 maar deze is prima. Na al het water eruit te hebben gehaald deed ie het weer 1 wasje. 2e wasje niet meer. Krijgt zn water niet weg E24 nu. Hij blijft hangen in zn laatste programma. We hebben hem weer geleegd en zelf nieuwe afvoerpomp en slang vervangen. Wasmachine weer aan, maar blijft nog steeds hangen in zn laatste programma. Hoe kunnen wij hem resetten? Of zien we iets over het hoofd? Artikel: L6FBNR1 Serienummer: 914913070-02 SERIENUMMER 03800459 Aankoopdatum: 02 november 2020 We hebben AEG en BCC ook gebeld, zijn we 250eu lichter. Dat vinden we te duur. Wie heeft tips?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...