Ga naar inhoud

aldholland2022

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

aldholland2022's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Ik zou niet weten hoe ik hem moet spoelen haha, ik heb de condensor alleen een paar keer met de stofzuiger schoongemaakt zoals in de handleiding staat. De hoekjes zijn gekomen door het eigen vocht. Stel ik de eventuele troep onder de condensor willen weghalen en alles daar goed willen schoonmaken, is er dan ergens een manual hoe ik de condensor bak open kan krijgen?
  2. Met pomp, bedoelt U daar het zwarte pompje op de foto, want die heb ik al eens los gehaald en schoongemaakt en die werkt maar ik denk dat U een andere pomp bedoelt?
  3. Ik gebruik de App Store van de Ziggo box voor de standaard apps zoals Youtube, Netflix, Videoland etc, alle andere apps haal ik liever uit een los media kastje of gewoon de PS4 of Switch of andere console. Het probleem met de SmartTv's is namelijk dat ze heel veel verkeer heen en weer sturen naar de Chinese servers, ook als ze uit staan. Sinds ik dat geblokkeerd heb werkt het internet thuis sowieso een stuk sneller. Ik heb zelf een RaspberryPi ertussen gehangen. Het werkt dus soms beter om apps te installeren in andere apparaten dan de TV. De besturingssysteem van de SmartTv's worden ook niet zo vaak geüpdate helaas.
  4. Ik heb de handleiding nog eens doorgenomen en C001 en C000 maken helaas geen verschil de machine wordt warm maar ik heb het idee dat het vocht niet naar het zwarte reservoir wordt gepompt. Het zwarte reservoir, de pomp en de vlotter werken in de test mode wel namelijk en de compressor en alles werkt ook als de machine gewoon loopt, alleen komt er geen vocht in het zwarte opvang gedeelte terecht. Ik heb wat foto's genomen, hopelijk heeft U er zo iets aan anders maak ik graag nog wat foto's.
  5. In het test programma pomp hij wel, als hij gewoon zijn programma draait wordt hij wel warm maar dan wordt er geen vocht weggepompt naar het reservoir. Ik dacht eerst dat het de pomp of de vlotter was maar die werken wel in het test programma. Of de condensor vol met vuil zit zou ik niet weten, hoe kan ik dat zien / testen? ps alvast bedankt voor de hulp, word heel erg gewaardeerd ?
  6. Sorry dat ik nu pas reageer ik heb geen melding gekregen dat er een reactie was ? Ik heb via de test programma's de pomp en vlotter getest en die doen netjes hun werk..... dat heet.... als ik het opvang reservoir eruit haal en er water in laat vallen dan slaat op een gegeven moment de pomp aan en pomp netjes het water rond. De video die in de link zat heb ik inderdaad bekeken en via die manier erachter gekomen hoe ik de machine in de test modus moest zetten. Als ik in de test modus ben kan ik alles mooi testen en geeft het menu op een bepaald moment E31 aan als fout.
  7. Beste forum leden, mijn naam is Eric en ik heb sinds een tijd het probleem dat de Warmtepompdroger geen water meer het reservoir in pompt. Ik heb het forum doorzocht en ik geloof dat ik het probleem gevonden heb maar ik weet nog niet welk onderdeel hiervoor verantwoordelijk is. Als ik de droger in de test modus zet geeft hij uiteindelijk fout code E31 aan. Zou dit de NTC kunnen zijn of is hier een ander onderdeel verantwoordelijk voor? mvg Eric
×
×
  • Nieuwe aanmaken...