Ga naar inhoud

jamjam

Lid
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jamjam

  1. beste lezers, bedankt voor de tips en het meedenken. ik heb een paar reparateurs voor dit soort zaken benaderd. zonder tegen respons helaas. Ik geef het op. Ik zal kijken naar een nieuwe warmtepompdroger a+++ 9 kg wrs een Bosch. Maar zeker geen samsung.
  2. eventueel een reparateur die er tijd voor heeft en voor redelijk kan repareeren. Gezien samsung alle onderdelen los verkoopt.
  3. Heeft even geduurd. zie de link. https://photos.google.com/share/AF1QipPXxSXvSwqZek0ofG7lH48taLxgPciMvNNC94hHTwT7S0csTThG-EsGRrABby5rNA?key=cFUyWktXTjYzYjQ5ZXJ6d1NWb29aQk40b0FnU0tR
  4. Ik zal morgen bekijken of het vochtig is of plakt. Thx
  5. Heb wat foto's toegevoegd. De achterkant/onderkant van de printplaat zit vast met laag gesmolten lijm over heen aan het plastic.
  6. https://photos.app.goo.gl/x6Ko5vLotoPpLAZq5 Nieuwe poging
  7. dit moet nu goed denk ik. Ik heb de zekering gemeten. En die in orde de multimeter ging piepen.
  8. https://www.samsungonderdelen.com/samsung-model/dv90n8289awen.htm?popular=yes ik denk misschien dat de zekering doorgebrand is. maar gok
  9. Zijn de foto's op deze manier goed te zien. Ik ga wel alles stofvrij gemaakt. https://postimg.cc/gallery/wMg6cV3
  10. Bedankt voor je reactie. De droger doet helemaal niets. Geen verlichting op het display, geen foutcode en geen geluid. Als je de deur van de droger open doet. Gaat de trommelverlichting wel aan. Dat is het enige. Heel soms doet de droger weer normaal bij een paar klappen op de droger. De afgelopen dagen doet hij niets meer.
  11. Wij hebben een Samsung DV90N8289AW/EN, warmtepompdroger. Was de best getest in 2019 door de consumentenbond. En één van de duurste modellen destijds. Helaas hebben we tijdens de garantieperiode meerdere malen pech gehad met deze warmtepompdroger, is gerepareerd door samsung. Nu is de garantie verlopen en helaas weer pech met dit model. Sinds een paar weken gaat de droger niet aan. Pas als je de stekker af en toe eruit haalt of een paar klappen op de droger geeft. Dan gaat die weer aan. Zou de touchscreen defect zijn of iets kleins wat ik zelf kan vervangen. Of een nieuwe warmtepompdroger kopen Iets er iemand met dezelfde ervaring of iemand die mij tips kan geven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...