Ga naar inhoud

bastian433

Lid
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

bastian433's prestaties

Junior

Junior (2/8)

  • Helpende hand
  • 30 dagen mijlpaal
  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Wat het vermoedelijk was (ik ben nog testen): Een droge snaar Heel klein beetje vaseline op de snaar lost dit op Geen siliconenspray of iets gebruiken en niet teveel
  2. Met kleine beetjes was is die nog steeds stil, en ik zie nog steeds geen voorwerpen tussen de trommel zitten. Dat zegt niet dat het niet zo is. Het is alleen niet erg efficiënt zo te wassen. Centrifugeren e.d. maakt ook nog steeds geen extra lawaai. Er moet er wel wat mee maar ik vermoed dat ik er dan maar iemand voor laat komen en ga betalen. Bedankt voor het meedenken. Als ik het weet wat het was ga ik het nog laten weten.
  3. Te weinig tijd nog gehad. Vermoedelijk het weekend meer tijd
  4. Nee het is mijn apparaat binnen de garantie, ik heb hem nu ook nog tijdens het programma uitgezet: als ik dan de trommel draai met de hand hoor ik niets. zet ik hem weer aan dan begint het geratel weer bij iedere keer dat die omdraait. Ik zit te zoeken naar waarom ik het niet kan horen als ik dan de trommel met de hand draai (nu dus ook nog getest met water in de wasmachine voor het geval het iets is wat drijft)
  5. Ik kon dat niet vinden, maar als ik de trommel dus met de hand draai hoor ik niks. als ik hem met een volle trommel met alle wasgoed erin met de hand draai ook niet. Ik had daar ook wel aan gedacht na googlen, maar die mensen horen het ook als ze de trommel met de hand draaien. Ik zeg niet dat het niet kan maar ik denk dat ik het dan ook zou moeten horen als ik de trommel met de hand rond draai?
  6. Weet iemand een oplossing voor het volgende probleem: Bosch WAXH2K75NL/01 1.5 jaar oud maakt dit geluid alleen met een volle wasmachine, niet met een paar dingen erin maakt het geluid niet als ik met de hand de trommel draai Het geluid is bij het naar de andere kant opdraaien van de wasmachine, dus elke 30 seconden blijkbaar. Zie ook: https://youtube.com/shorts/Ugk3B-n1z9I Dit is toch niet iets wat ik zelf moet gaan oplossen terwijl ik nog garantie heb? Als het een item is tussen de trommel en de behuizing daarvan zou ik het toch ook moeten horen als ik het met de hand draai?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...