Ga naar inhoud

vesper_5000

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vesper_5000

  1. Net de monteur over de vloer gehad, de machine is helaas total loss. Waarschijnlijk heb ik er laatst teveel wasgoed in gedaan en heeft het ding te hard gedraaid. In ieder geval was er een beugeltje stukgegaan, waardoor kabeltjes zijn losgegaan, dingen in contact met elkaar zijn gekomen en de machine kortsluiting heeft gehad. Daardoor is o.a. de bedieningsmodule met touchscreen ge-fried. Om het te repareren zouden een nieuwe kuip, trommel en diverse modules nodig zijn, dus dat wordt helaas een nieuwe machine. Bedankt voor het meedenken!
  2. Dat weet ik niet, het touchscreen reageert dus nergens op. Wat voor reset bedoel je precies?
  3. Operatie geslaagd, patiënt overleden. Althans, niet tot leven gekomen ? De losse bruine draden heb ik weer in de plug kunnen klemmen, en de sensor aangesloten, maar de machine geeft nog steeds geen respons op het touchscreen. Ik heb de draden er nog uitgehaald en andersom in de plug geklemd, maar dit maakte geen verschil. Ik denk dat ik er toch aan moet om een monteur te laten komen, want ik zie nu geen aanknopingspunten verder.
  4. @Lampje bedankt voor het uitgebreide antwoord! De stekker is gewoon wit, ik denk dat de foto's een vertekend beeld geven. In ieder geval geen blijk van verbranding. Ik ga kijken of het lukt om de draden weer aan de plug vast te maken op de manier die je beschrijft, en de schokbrekers ook even proberen te checken.
  5. @Lampje sorry dat was niet helemaal duidelijk. Alle foto's zijn van mij, alleen die met de Engelse tekst heb ik van internet gehaald, daarin is (volgensmij) de losgekoppelde connector te zien met de draadjes er nog aan. Foto was van: https://washerhouse.com/en/kak-razobrat-bosch/
  6. Hoi, Bij mijn Bosch Vario perfect 6 precies hetzelfde probleem! Hier was de stop doorgeslagen. Zie topic voor meer info:
  7. Hoi, mijn Bosch Vario Perfect 6 is tijdens het wassen gestopt. Er was een stop doorgeslagen. Na het heractiveren van de groep werkt de machine niet meer. E-nr: WNAT323471/14 - FD: 9809 De draaiknop om programma's te kiezen werkt nog wel, het display gaat dan aan, maar geen van de knoppen op het touchscreen reageert op indrukken. Geen foutcodes o.i.d. Zojuist de machine opengemaakt, en aan de achterkant lijken twee bruine draadjes van een connector te zijn losgeraakt (zie foto's). Ik heb de connector losgemaakt en er lijkt wat bruin draad in geklemd te zitten. Weet iemand of dit de oorzaak kan zijn, en of ik dit zelf kan oplossen door de connector te repareren of te vervangen? Alvast bedankt! noot: Ik zie dat ik niet de enige ben met deze symptomen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...