Ga naar inhoud

angela.2212

Lid
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door angela.2212

  1. Sorry, vergeten te versturen wel getypt maar niet verstuurd… de Wasmachine heb ik kunnen ruilen, Ik had deze namelijk via een witgoed handelaar deze heeft de wasmachine weer terug genomen en heb een gelijke wasmachine terug gekregen eentje die wel werkt. Bedank In ieder geval voor de reactie. De “nieuwe” wasmachine werkt super.
  2. Ja deze heb ik net aangesloten idd? deze werkt gewoon normaal ook mijn wasdroger als ik deze aansluit werkt ie normaal
  3. Bedankt, ik ga dit even proberen. Ik heb geen multimeter om stroom te meten en ook geen stofzuiger om dit te bekijken, maar ik ga even wat proberen bedankt.
  4. IMG_4490.MOV Mijn wasmachine heeft nu anderhalve week stil gestaan. Nu ik deze wil gebruiken komt er een cijfer 0 in het scherm. Als ik de knop verder draai, helemaal niks meer, geen enkele knopt werkt, behalve de draai knop zelf HELP! Heb een hele berg was?‍?
  5. Ik heb een wasmachine van bosch de serie 6 vario perfect. Nu doet de draai knop om de soort was in te stellen het wel maar de andere knoppen waaronder de aanknop doet niks. Het display geeft geen foutcode. Iemand een idee? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...