Ga naar inhoud

jaapdepater

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door jaapdepater

  1. Ja Lampje, dat had ik eerder ook al bedacht. Daarom had ik het al met Griffon contactspray geprobeerd, maar dat leverde geen verbetering op. En volgens de reparateur hebben ze connector vervangen (kan dat niet controleren want stond er niet bij), zodat met een nieuwe connector de contacten goed schoon moeten zijn. Het gebruiken van andere snoertjes levert ook geen verbetering.
  2. Het is veel minder maar probleem is er nog steeds wel. Laden met telefoon min of meer hangend lukt wel.
  3. Inmiddels is de connector vervangen maar volgens de reparateur was dit toch niet oplossing, hij vermoedde een software- of een moederbord-probleem. Daarop heb ik de telefoon op fabrieksinstellingen gezet en opnieuw alles geïnstalleerd. Het probleem lijkt grotendeels opgelost te zijn.
  4. Bedankt voor je reactie Richs. Ik heb al eerder met een tandenstoker geprobeerd er stof e.d. uit te halen, maar volgens mij zit daar niks. Ik heb gemerkt dat het soms lijkt dat de stekker er te diep in gaat. Als ik hem iets terug trek, dan heeft hij vaker wel contact. En als ik dan vooral verder niets doe dan voorzichtig neerleggen dan lukt het regelmatig wel om hem geladen te krijgen, wel langzamer. Het zou kunnen zijn dat ik de stekker er mogelijk een keer niet goed ingestoken heb en dat de contacten wat beschadigd zijn?
  5. Mijn al wat oudere Nokia 7 laadde tot voor kort goed op. Nu begint die keurig maar stopt na kortere of langere tijd. Soms lukt het me om, door de USB-c stekker wat heen en weer te bewegen, het laadproces weer op gang te brengen. Het contact op de telefoon is volgens mij schoon, mede omdat ik vrijwel altijd een hoesje gebruik. Na gebruik van contactspray is het niet verbeterd. Een andere kabel of lader levert ook geen verbetering op. Uiteraard denk ik aan een kapot contact, maar kan er ook iets anders zijn zoals een accu die op is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...