Ga naar inhoud

lck80

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

lck80's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Bedankt voor alle hulp. We hebben een monteur bij de machine gehad en er zit geen leven meer in de machine. We moeten dus helaas al na 5 jaar afscheid nemen van deze Bosch. Reparatie gaat veel kosten en lang duren, dus helaas genoodzaakt een nieuwe machine aan te schaffen. Het zal iig niet weer een Bosch zijn..
  2. Ik heb e.e.a. geprobeerd qua resetten. Meerdere 'bosch reset foutcode' filmpjes gezien (en geprobeerd uit te voeren) op Youtube naast die van Paul, maar helaas nog geen resultaat.
  3. Bedankt voor de reactie. Het ging om de groepschakelaar, niet om de aardlek. Ik bekijk blz 31 van de handleiding maar zie geen aanwijzing mbt resetten van instellingen, wel idd dat het indicaties zijn van de extra programma instellingen, maar dat is idd het vreemde. Toch lijkt het iets te betekenen wat duidt op een storing (?) De machine reageert nergens op, je kunt op knoppen drukken wat je wilt, maar er verandert geen instelling, indicatie, of wat ook. Zodra de machine wordt ingeschakeld verschijnen direct de 3 lampjes zoals op de foto. Terwijl speed en eco elkaar uitsluitende functies zijn, staan ze nu beide aan. Veranderen van programma met de draaiknop verandert ook niks. Is er nog een manier om de machine via toetscombinaties oid te resetten?
  4. Vanochtend draaiden we een was met onze 5 jaar oude Bosch wasmachine Serie 6 zie afbeelding voor E-NR / FD. De groepschakelaar is er tijdens het programma uitgeslagen. Toen de groepschakelaar weer aangezet werd ging de machine verder met het programma, ik zag nog kort dat er nog 14 minuten te gaan was. Even later kwam ik terug bij de machine en zag dat er drie lampjes brandden; speed, eco en het balkje bij licht strijken. Geen idee welke foutcode dit is, er is niks over te vinden op internet. De deur van de machine zat nog op slot. Ik heb op aanraden van een chat met een Bosch medewerker de pomp gecontroleerd op vuil (achter het ronde klepje rechtsonder voorkant). Hier kwam wel het een en ander uit, maar heeft uiteindelijk niks geholpen. Via dit klepje ook de deur kunnen ontgrendelen met een hendeltje. Er zit geen leven meer in de machine, geen enkele reactie op het drukken op knoppen. Ook al meer dan 30 min. de spanning van de machine af gehad. Hopelijk weet hier iemand wat er aan de hand is? Alvast bedankt! Luuk
×
×
  • Nieuwe aanmaken...