Ga naar inhoud

Maarten77

Lid
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Maarten77's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Momenteel staat de wasdroger er nog op, dus dat gaat niet zo gemakkelijk (de foto is een paar weken oud). Ik denk dat de kans dat ik hem zelf kan maken niet zo groot is als het probleem in de printplaat zit (of economisch niet de moeite waard), dus als hij er helemaal mee ophoudt denk ik dat ik een nieuwe (of andere 2e hands) wasmachine zal aanschaffen. Veel dank voor je hulp!
  2. Hij doet het nog af en toe, dus ik heb nog niet heel kritisch naar de printplaat gekeken. Ik heb nog wel een foto van een deel van de printplaat, maar daarop is denk ik niks geks te zien.
  3. Hoi Lampje, Ik was misschien toch iets te snel, ik krijg nu nieuwe errorcodes, E45 (nog steeds deur gerelateerd denk ik). De machine doet het dus nog steeds af en toe, ik ben er nog niet achter wanneer wel en wanneer niet. Heb je nog andere tips dan die je hierboven beschreef? Dank en groet, Maarten
  4. Hoi Lampje, Ik heb zojuist de errorcodes gewist (ging iets anders dan op het filmpje, maar leek er wel op, en nu doet hij het weer. Geweldig! Veel dank voor je hulp. Groet, Maarten
  5. Hoi Lampje, dank voor je hulp. Ik ga de Triac proberen te vinden en een foto maken van de printplaat. De resetprocedure heb ik niet doorlopen, kan je me vertellen hoe dat moet? Vee dank!
  6. Hoi Lampje, Het productnummer is 914524411|03. Welke chip? Ik weet niet hoe hij heet, maar ik denk de hoofdchip, misschien het moederbord? In elk geval de chip waar de kabel van het deurmechanisme naartoe gaat. dank voor je hulp!
  7. Ik heb zojuist ook de kabels en aansluiting nagelopen vanaf de deur naar de chip. Dat ziet er allemaal picobello uit, ook op de chip is niets geks te zien.
  8. Mijn AEG Lavamat L54840 start sinds twee maanden in 9 van de 10 gevallen niet meer op en sinds vandaag helemaal niet meer. Ik krijg foutcode E43 (4 keer oranje, drie keer rood), en met Dank aan HarryO ben ik er daardoor achter dat het iets is met de de deurvergrendeling. Ik heb het sluitmechanisme van de deur een paar weken terug al vervangen, fluitje van een cent, maar het probleem is vrijwel onveranderd. Heeft iemand een idee wat ik nu kan doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...