Ga naar inhoud

heylentom94

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

heylentom94's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Misschien ook nog relevante info: De droogkast is dit beginnen krijgen als hij vol geladen was. Als je bv een paar sokken liet drogen, dan kwam de foutmelding een stuk minder. En maakte hij doorgaans zijn programma af. Vanaf het moment je hem iets voller stak, stopte hij doorgaans na nog geen 2-3 minuten. Kan dit te maken hebben met de vochtigheidssensor? Ik had de droogkast vandaag ook even op zijn zij getild (niet volledig) en daar verscheen water onder na dat ik hem terug plaatste.
  2. Als ik de foutcode reset. En dan het normale programma selecteer, herhaalt de fout zich. Heb stapsgewijs een Youtube filmpje gevolgd waarin de persoon een soortgelijke machine reset.
  3. Om de één of andere reden is dit 3 keer gepost. Dit is niet de bedoeling. Alvast mijn excuses!
  4. Hey, AEG t5127ac Sinds kort is mijn droogkast kuren beginnen krijgen. Eerst wilde hij nog wel drogen maar stopte hij abrupt midden het programma en brandde het amber kleurige ledje met herhaaldelijk 3 biepjes. Tussen de 3 zit altijd een pauze. Ik heb de droogkast in testmodus gezet en de ledjes geteld. Mijn code zou 14 keer rood lichtje en 11 keer amberkleurig zijn. Enige idee welke foutcode dit zou kunnen zijn? Alvast bedankt, Tom
×
×
  • Nieuwe aanmaken...