Ga naar inhoud

RKramer

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door RKramer

  1. Hi, ik heb de condensator inmiddels vervangen en de wasdroger doet het nu weer zoals voorheen. Ook maakt hij geen gekke geluiden meer dus dat is fijn, bedankt voor je hulp! Nu ben ik nog benieuwd hoe ik met de verbruikersmonitor kan valideren of er nog meer onderdelen kapot zijn of niet. Hoe kan ik dit valideren met de verbruikersmeter?
  2. Oke bedankt. Ik ga deze bestellen/vervangen. Is er een mogelijkheid om nu al uit te sluiten of het verwarmings element anders functioneert? Ik heb de wasdroger even laten draaien met 1-2 handdoeken erin, dat kon hij nog prima aan en de handdoeken kwamen er ook warm en droog uit. Wel maakte de wasdroger 1-2 keer een hard geluid van 5-10sec lang alsof de buren in mijn muur aan het boren waren. Kan dat hier ook mee te maken hebben?
  3. Bedankt voor je reactie! Ik heb de deksel er af gehad, zie bijlage. Ik heb geen verstand van hoe de riem eruit hoort te zien maar wat ik zie lijkt me niet erg gek/versleten!? Wat ik daarnaast met de kap eraf heb geconstateerd is dat de droger het niet meer voor elkaar krijgt de trommel te laten draaien. Met de was eruit draaide hij ineens wel weer… daarna de was er weer in gedaan en toen deed hij het even en met veel moeite. Met een halve lading ging het vervolgens wel goed. Het lijkt erop dat daar dus ergens het probleem zit. Weet jij waar dit hem in kan zitten?
  4. Hierbij de gegevens. Droger komt uit 2007.
  5. Hallo, Sinds vandaag werkt mijn wasdroger, de Zanussi ZTE 275, niet meer. Als ik de droger via de ronde knop inschakel en een programma selecteer gaat het nog goed. Daarna klik ik op starten, ook dat gaat goed, maar dan hoor je normaal dat de droger aan gaat en gelijk veel geluid gaat maken maar dat gebeurt nu niet meer. Je hoort wel zacht geluid alsof de droger iets wil inschakelen maar dat gebeurt/lukt niet. Na ongeveer 20-30 minuten gaat de droger rood knipperen en piept hij non-stop 3x kort achter elkaar. Iemand een idee? Groet, Rolf
×
×
  • Nieuwe aanmaken...