Ga naar inhoud

Jandaam

Lid
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jandaam

  1. Wanneer je activiteit wordt opgeslagen in je account,als je ingelogd bent op je google account. Er zijn meerdere opties >>Android >> Computer >>iPhone & iPad. 1 = Open op Adroid- telefoon of - tablet de app-instellingen>>Google >Je Google-account beheren 2 = Tik bovenaan op gegevens en privacy 3 - Scroll naar Geschiedenisinstellingen 4 = Tik op Mijn activiteit. Hoop dat ik je voldoende informatie te hebben gegeven.
  2. Toch leuk om zo"n mooi bedrag te ontvangen.
  3. Hallo J. Wie heeft er tegenwoordig nog een analoge audio staan? >>kan je vertellen nog heel veel mensen. 1 = Ziggo heeft als laatste het analoge gedeelte afgesloten, dus zouden we terug moeten in de tijd, antenne weer op dak zoals vroeger. Nee dit gaan we niet doen. 2 = Maak van je analoge audio weer een volwaardig audio met alle radio zenders die ja maar wilt. 3 = Kun kunt via ziggo ook een kastje kopen met kabel naar je audio(dit is een optie) of van je digitale TV. 4 = Maar er is nog een veel betere optie & kost minder van wat ziggo doet. 5 = Heb je een smartphone/pc/laptop>>met wifi. Mooi dan zijn we de baas & je audio gaat alles ontvangen wat je met internet radio ook allemaal kunt vinden. Uitleg. 6 = Je versterker heeft meerdere ingangen & je hebt er vast nu nog wel eentje vrij, tulp stekkers. Ingang TV. 7 = De uitkomst is je audio via wifi te benaderen >>Smartphone /laptop/PC. Heb je dit kastje aan gesloten, speakers. 8 = Hoe heet dit kastje (draadloos) die dit voor je doet >> NFC-Enabled-Bluetooth Music Receiver bereik ongeveer 22 MTR tussen wifi en audio Heet tp-link NFC Enabled Bluetooth Music Receiver >>Kosten wat ik ervoor heb betaald 23,99 euro En je hebt weer een volwaardig audio systeem, weer helemaal bij de tijd van nu. Dit is nog altijd beter dan een nieuwe audio installatie aan te schaffen. Zou zeggen doe er je voordeel mee. Groetjes & een fijne dag toegewenst. Verder op de digitale weg.
  4. ccleaner & dan trial aanschaffen & je krijgt gratis het volle product om te proberen. 1= Gebruik het, maar verwijder geen vinkjes of plaats er vinkjes bij. zo gaan gebruiken als je hebt binnen gekregen. Laat het systeem scannen en klik op opruimen. Is je trial afgelopen, kun je het gewoon blijven gebruiken maar niet meer als een volledige pakket.
  5. Hallo Lampje. Dit schrijf ik ook,met die reden,denk om je backups hoe groot dat deze is en niet automatisch doen,dan zit je binnen de kortste keren aan je limiet. Maar wees ook eerlijk,iemand die er wel voor wil betalen krijgt vaak ook veel GBs tot zijn of haar beschikking.Opmoment vertel mij eens wat is er niet duurder geworden Desondanks een mooie dag toegewenst.
  6. Hallo Patriciaa. Dit is een Spammer uit India die volgens haar e-mail Tina heet!!!!! Verzoeke tevens in de berichten ook spaties te gebruiken, want het corrigeren hierop is veel werk om de tekst leesbaar te krijgen. Graag zou ik er nog een paar bij willen zetten, die ook goed betrouwbaar zijn. Icedrive is ook een mooie om foto's in op te slaan. Download de app in Play store. Dus een veilige app. Maak even een account aan met 1 van je email adressen, met een moeilijk wachtwoord of lange zin. En noteer deze, mocht je het later moeten gebruiken. Nooit de app op je smartphone gaan uitloggen, altijd aan laten staan, anders moet je wel steeds opnieuw inloggen & ben je dan ergens waar je de gegevens niet bij de hand hebt, kun je niet inloggen. Dus dit betreft Icedrive. 2 voorwaarden. Indien je een smartphone hebt. Zet eerst de app van Icedrive op je smartphone. Wil je een foto maken met je smartphone, open dan eerst de app Icedrive, klik op de plus teken>>Take Photo, je neemt een foto>> Heb je die gemaakt komt deze in Icedive te staan & kun je het altijd terug kijken. Nog een hele mooie Cloud software die goed naar wens werkt. En ook geheel gratis is. Werkt nog gemakkelijk>>Jotta cloud ,ga naar Play Store op je smartphone download de app. Ook hier even een account aan maken met 1 van je email adressen, maar met een goed zelf bedacht wachtwoord, Nooit het WW gebruiken van je eigen email adres. Klaar. Foto schieten & hoppa hij staat ook direct in jotta cloud. Mooi voor later om terug te zien. Later ga ik omschrijven hoe je een smartphone op je PC (draadloos) aansluit & alle foto's kunt over zetten naar een PC/Laptop of een externe harde schijf. Voordeel mocht je te weinig ruimte krijgen op je smartphone>>staan ze mooi op je PC & kun je de foto's van je smartphone weer verwijderen & krijg je mooi weer ruimte op je smartphone, ik weet wel dat die nieuwe generatie smartphone een smak ruimte hebben, ik heb zelf ook zo eentje. Maar wel zo mooi op PC of zo te zetten of laptop. Dit alles over extra gratis ruimte wat ze noemen in de Cloud zetten. Ja het is niet anders, dat bijna alles wat in de Cloud komt te staan moet je voor betalen. Of genoegen nemen met weinig GB's. ongeveer 5 GB, maar ook hier kun je heel veel foto's op kwijt, zonder te betalen. Nog eentje dan. Waar mee je een back-up kunt maken. Ga naar www.pcloud.com >>pCloud Je kunt de app ook weer op je smartphone zetten, wel weer met aan account. Van je Email adres, denk er wel om, een zelf gemaakte wachtwoord of lange zin. En deze weer gaan noteren. En nooit weer vergeten. En daar zijn we dan. Eerst ga je kijken hoe groot de back-up moet worden & kan het. Nou ga een back-up maken, wel heeft het te maken met je internet snelheid. Anders kan het even duren. Veel plezier er mee, en ik hoor het graag terug. Het is nu zeer warm 19-7-2022 Dus stop er nu even mee, maar kom zeker terug. Groetjes Jandaam.
  7. Waar ga ik nu over mee praten? Er is een klein jaartje terug een specialist bij ons in huis geweest, en heeft alles kunnen vertellen over zonnepanelen. Dit was iemand uit Friesland. En heeft ons perfect uitgelegd van hoe je het moet doen. Nummer 1 = Zorg dat er geen andere partijen bij zijn betrokken. Nummer 2 = Zelf voorzienend zijn (dus geheel voor je zelf)panelen op dak. >>Oké, maar niemand die op afstand de zaak kan uitzetten om dat het stroomnet vol zit & jij maar denken op een hele mooie zon & mooi weer denken, nou mijn paneeltjes op het dak doen het wel goed hoor? Zou dan maar snel gaan kijken of ze het niet uit hebben gezet. En mocht je dan eindelijk terug kunnen leveren, krijg je ook nog eens nachttarief voor. Mooi he? Nummer 3 = Alles kost eurootjes. Maar dan voor je zelf, gezin enz. Dit is gekoppeld aan je verbruik & aantal zonnepanelen. Koop door iemand die verstand heeft van zaken, een grote accu naarmate jullie verbruik, kan kosten tussen 6 aan wat zal ik zeggen 15000 euro, overdag al je stroom door zonnepanelen in de accu proppen & 's avonds als je het nodig hebt put je al je stroom uit de accu. Mocht je daar over een gaan, stap als nog over op jouw energie leverancier. Wat niet vaak zal voor komen, mits de berekeningen goed zijn gemaakt. Dan ben je pas energieneutraal. Valt de stroom uit? Nou nergens last van hoor.
  8. Kort onder loep nemen,een hele mooie uitleg van hoe of wat. En ik ga geen reclame maken. Maar het is net wat je er mee wilt doen. B.V.B mocht je weinig doen op een Laptop, neem dan geen dure. Het zit namelijk altijd in de configuratie van het Laptop. Ik heb hier een beest van een Laptop draaien (Game laptop) die met alle gemak de zwaarste games speelt zonder ook maar iets te warm worden, waarom zeg ik dit, omdat een Laptop compact & draagbaar is gemaakt & dus minder snel zijn warmte kwijt kan. Met daar bij SSD & een zware grafische kaart er in. Met veel snelle geheugen c.q. moederbord enz enz. Ben je geen gamer>>en alleen tekst of lichte spelletjes gaat spelen, koop dan zeker geen dure. Mocht je wel overwegen om een nieuwe te kopen, dan met windows 11 & SSD-solid state drive, dit maakt hem stukken sneller dan de standaard oude schijven met verschillende RPM's. Toch is & blijft dit een leuke vraag met veel uitdaging & om de prijs. Boven omschreven. Er bestaat ook nog iets dat ook echt meer als super werkt. Er zijn er heel veel versies van. Linux & alles betreft software is en blijft gratis. Twee tips. Zeer belangrijk in deze tijd. Maak altijd een backup voor sommige mensen denken ach??. Maar wel belangrijk & dat je een beveiliging op je systeem hebt draaien. Groetjes & een fijne dag verder.
  9. Ze zijn allemaal zo goed als overgestapt naar betalen,Maar schrijven ook dat Geen gratis VPN nemen. Maar ik met als jaren klant van deze(Zeer betrouwbaar)VPN heet Bitwarden & geloof me nog nooit problemen mee gehad.Kan er een hele lang verhaal van maken,maar dat doe ik niet.Of je moet over stappen op betalen met 256-bit AES encryption.Kan niet anders zeggen,doe er je voordeel mee??.Fijne mooie dag toegewenst.Al moet ik nu wel even bij zeggen dat ik er twee heb.1X betaald & eentje gratis.En mocht je het vermoeden hebben dat een gratis VPN niet veilig is,kun je dat eenvoudig nalopen en onderzoeken.Nou stop ik,anders gaat het echt een heel lang verhaal worden.
  10. Hallo.G.Je kunt deze oude PC nog best gebruiken,ook al kun je niet meer updaten naar windows11 & windows10 blijft nog een tijdje ondersteuning te krijgen van Microsoft,als je er windows 10 op hebt staan.Mag ook een oudere versie zijn van Microsoft.Je moet niet denken dat Microsoft alleen de software persoon is. Als je een oude langzame pc hebt,kun je best nog een leuk mooi leven geven & weer lekker snel maken. En waar doe je dat mee>>Linux >> hier zijn zo vele mooie versies van,dat als linux je gaat bevallen ga je niet terug.Reden:windows kan niet meer goed draaien op een oude pc met een oude configuratie.En linux ubuntu of een andere versie van linux,maar neem een niet te moeilijke Linux,dat kan wel,maar dan moet je er wel een klein beetje in thuis zijn.En kan je oude pc nog weer een lange tijd mee.En Linux is ook nog een redelijk tot zeer goed veiilig.En om te leren met Linux kun je ook nog eens een dualboot maken.Wat houd dat in.Install naast windows.Dat als je pc dan opstart krijg je te zien welke versie je wilt opstarten.Ben je daarna weer een beetje thuis met Linux,kun je windows altijd nog verwijderen en ga je verder met linux & je zult zien dat je langzame pc weer lekker snel is. Voor je gaat over stappen lees eerst even over linux & verdiep je er even in.Ubuntu is een heel gemakkelijke versie,ja maar werkt net even anders als windows.Zo krijgt je oude PC nog een nieuw leven,en denk je na verloop van tijd,wat werkt die linux toch leuk en veilig. Niks vergeten.Weet je wat het aller mooiste is van linux >>Alle software is en blijft gratis. Kom je er niet helemaal uit geef het hier even aan,dan krijg je mijn website ter in zien van hoe of wat werken met Linux.Zou zeggen denk er maar eens over na.Of deze uitdaging ook iets voor jou is.Fijne dag verder.Ho nog iets vergeten.Weet je dat alles van Linux alles gratis is,betreft software enz.
  11. Hallo allemaal,ben net nieuw hier & hoop dat jullie mij kunnen helpen met wat zoals mijn thuisnetwerk. Thuisnetwerk werkt perfect van windows 10 naar windows 11. Maar aderesom krijg ik het niet voor elkaar,om thuis netwerk in werking te krijgen.Dua van windows 11 naar windows 10 werkt niet. Ook in windows 11 werkt mijn Mediastreaming niet & krijg deze ook niet aan de praat. Dus ik omschrijf hier twee problemen in een zeer snelle game laptop met windows 11.Toch 1 maand terug werkte alles naar wens.Of het door een update of zo komt,weet ik niet. Alvast jullie allemaal bedankt voor het lezen van mijn probleem & hoop dat er iemand is met een goede aanwijzing,dat zou mooi zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...