Ga naar inhoud

LottiBanaan

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

LottiBanaan's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

1

Reputatie

  1. Beste Lampje en Tukkertje, Dank jullie wel voor opnieuw jullie moeite en inzet. Jullie verhalen lijken me heel plausibel dus ga dit de komende tijd eens proberen te doen. Al denk ik door gebrek aan tijd en kunde dat ik neig om toch maar een monteur te laten komen. Heel erg bedankt nogmaals voor jullie kennis, tijd en kunde. Wordt enorm gewaardeerd! Keep up the good work! Fijn weekend alvast en wellicht tot een volgende keer. Het was een genoegen!
  2. Beste Lampje, Zie hier onder de nieuwe filter. Kan je hier iets mee? Heb ook nog een foto gemaakt van de trommel na een droogsessie. Heb er een paar handdoeken uit gehaald. Zie de hoeveelheid stof en pluis er nog in de trommel zit. De helft ook nog vochtig. We hadden altijd wel wat puisjes maar dit is echt andere orde. Elke keer maken we opnieuw schoon… Dank je wel voor je hulp en dat je wilt meekijken. Neig er bijna naar om een nieuwe machine te kopen… ?
  3. Beste Tukkertje, Lampje en Alex, Dank voor jullie snelle reactie. Had jullie reacties nog niet gezien. @Tukkertjepnc nr: 914605321. Kan je hier iets mee? @Lampje dat het niet alleen bij nieuwe handdoeken gebeurt. Maar na elke droogsessie. En dat dit past sinds twee maanden in zeer grote mate het geval is. Daarvoor nooit echt last gehad (heb machine nu ca 6 jaar). En we al reeds meerdere keren (en nu bijna standaard) een lege trommel draaien om ‘pluisvrij’ te maken. @Alex dank voor de reminder ? Dank voor jullie moeite (alvast)!! Wordt gewaardeerd ?
  4. Besten, Sinds een tijdje blijft er extreem veel pluis achter in onze AEG Lavamat Turbo 16850 A3 na een droogsessie. Erna wassen is bijna ondoenlijk geworden omdat alle was dan een zeem van pluis krijgt. Dus we draaien nu eerst een leeg programma om de pluis weg te krijgen. Vroeger hadden we hier totaal geen last van. Er zit geen aparte pluisfilter in deze wasdroogcombo. Heb de pomp gecheckt. Ook de pomp is leeg. Wellicht belangrijk om te noemen. Ik heb de filterset vervangen door een nieuwe van AEG nadat deze kapot is gegaan door een mondkapjes die daarin verstrengelt is geraakt. Weet iemand hoe we ervoor kunnen zorgen dat er niet meer zoveel pluis achterblijft? Of moeten we een monteur laten komen of betekent dit dat we een nieuwe moeten kopen? Hoop dat iemand ons kan helpen. Dank jullie wel alvast voor alle hulp! groet, Lotti
×
×
  • Nieuwe aanmaken...