Ga naar inhoud

Beppiefavour

Lid
  • Aantal items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Beppiefavour's prestaties

Junior

Junior (2/8)

  • 30 dagen mijlpaal
  • Jubileum
  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Dank je voor je reactie. Dan gaan we hier verder kijken of het te repareren is en idd anders een nieuwe (2de handse) machine.
  2. Is de moederbord waarvan ik je een foto stuur, de print? Ik snap anders niet wat je ermee bedoel.
  3. Kun je me aangeven waar dat zit wat volgens jou het defect geeft? Zievhooelijk een betere foto.
  4. Dat dingetje zou volgens jou het defect zijn. Dat zit echter niet op dat moederboard.
  5. Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat ik contact had over de error in mijn wasmachine. Inmiddels gebleken dat het niet de lage power is maar een dingetje in de machine zelf. Nu heeft mijn electrician het motherboard eruit gehaald en het lijkt niet op het ding wat je me destijds toonde op de foto. Zie hier de bijgevoegde foto. Graag advies.
  6. Hoi Lampje Eindelijk een reactie van mij. De elektricien is geweest en we hebben de wasmachine niet hoeven testen want bij het testen van de power op de stopcontacten bleek al dat die veel te laag is en is het nu weer aan de installateur van de inverter, om dat probleem daarin op te lossen. Bedankt voor al je hulp,
  7. k denk dat dat zeer helpvol is. Ik ga dit met mijn reparateur bespreken.
  8. Hartelijk dank. Daar voor moet ik een monteur hier in kenya zoeken en deze uitleg (vertaald) laten lezen zodat hij zijn weg weet. Ik zal je zeker op de hoogte houden.
  9. Ik heb een AEG OKO LAVAMAT update 86740 Wat bedoel je met voeding omzetten? Het gaat over dat ik een andere inverter heb, die volgens de installateur, een iets groter vermogen heeft. Betreffende de inverter, ik heb de installateur gevraagd wat het verschil is en zijn antwoord is als volgt: growatt is transformatorloos 3 kva, trace inverter is transformator gebaseerd 3 kva en heeft een piek van 5 kva in 10 seconden. geen ander technisch verschil. Ik hoop dat je hier wat mee kan.
  10. Ja ik dacht ook dat het aan de spanning lag. Vrij voor de hand liggend omdat de machine het wel goed deed met die andere inverter. IK ben geen elektricien, ik kan dat wel laten controleren door een professional, maar ik vrees dat ik hetzelfde antwoord krijg. De machine heeft geen enkel teken op het display. gewoon alsof het uitstaat. Hartelijk dank voor je antwoord.
  11. Machine plaatje, wat bedoel je daarmee? Het display? Met de inverter, die ik had kon de wasmachine goed werken. Bij de poging de inverter te repareren heb ik ook steeds geprobeerd om met de machine de deur open te krijgen aangezien er was in zat. Steeds was er verlichting op het display, maar niet genoeg power, om de deur te openen. Ik heb toen de deur geopend via de nood deur ontgrendeling. Nu ik een nieuwe inverter heb, die net iets hoger vermogen heeft, doet de machine niets meer, geen verlichting op display of in de trommel. Ik hoor aan de inverter dat de machine wel om stroom vraagt, dus de vraag is nu, waar ligt het probleem?
  12. Ik woon in Kenya en gebruik solar energy. Doordat ik geen stroom meer had, heb ik de nood deur ontgrendeling gebruikt onderaan de machine achter het luikje. Zodra stroom weer beschikbaar was, deed mijn AEG wasmachine het niet meer. Alles blijft donker maar ik merk wel aan de inverter van mijn solar, dat de wasmachine om stroom vraagt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...