Ga naar inhoud

HRA

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

HRA's prestaties

  1. Heb het mechanisch ventiel blok (nr.85) (stoomgroep?) vervangen en alles ok nu. bedankt voor me te helpen
  2. Ik bedoelde het ventiel nr 76 en 86 in het schema van de machine ECAM28.465.M. Ik heb deze niet. De pomp het ik gedemonteerd en nagekeken maar niets abnormaal. Ook werkt deze normaal wanneer ik koffie vraag. Wanneer ik de schakelaar van het stoompijpje bedien dat krijg ik het geluid dat de pomp wil pompen maar precies geblokkeerd is.. (een licht brom geluid). Bij het uitvoeren van een van de verschillende Delonghi testen krijg ik bij het induwen van de stoomknopwel normaal stromend water uit de koffiepijpjes. Toch wel een dikke duim en merci voor jullie reactie. Ben er een beetje verwonderd van de vlugge reactie. Proficiat.
  3. Alle leidingen gecontroleerd en geen rest van kalk gevonden. Kan hem niet ontkalken want het water komt niet door het stoompijpje. De aangebrachte topic gaat over een toestel met electronisch ventielen en deze van mij is een mechanisch ventiel.
  4. Ik krijg geen water en ook geen stoom uit het pijpje op mijn Delonghi Magnifica S 22.110 B. Wel kan ik koffie maken. Dus de pomp werkt. Wanneer ik warm water vraag hoor ik een licht brommend geluid van de pomp maar geen water. Zou het kunnen dat het mechanisch ventiel defect is. Heb de machine volledig gekuist (zetgroep/mechanisch ventiel) en de leidingen gecontroleerd op kalk. Kan iemand helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...