Ga naar inhoud

VLR

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

VLR's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Heb het hier lokaal nog aan iemand gevraagd. Heb onder andere een sequentie van volgorde van knoppen geprobeerd: geen resultaat. Iemand anders zei dat er nog andere SMD-weerstanden defect konden zijn. Heb dan eens verder gemeten, en reeds meer dan 3 weerstanden vertoonden "rare meetwaarden". Omdat er dus waarschijnlijk heel wat meer aan de hand is, hebben wij besloten een nieuwe vaatwas aan te schaffen. Toch bedankt voor de hulp!
  2. Het stopcontact is het eerste wat ik gecontroleerd heb. Dit werkt.
  3. Ondertussen heb ik de TNY vervangen door een nieuwe, maar nog steeds een dode vaatwas :cry:
  4. Beste Dank voor uw antwoord. De chip heb ik uitgemeten: in de ene richting meet ik oneindig; in de andere richting 423 ohm. Ik heb ook de contacten tussen de ic en de printplaat gemeten (door de baantjes te volgen) en ook deze geven door. Het contact tussen de pootjes van de ic en de baantjes op de print is dus ok. De soldure is dus waarschijnlijk ok. Ondertussen ben ik er ook achter gekomen dat er een zekering op de print defect was. Deze heb ik nu ook vervangen. De weerstand van 1K meet ik 998 ohm. De 3 weerstanden van 470 ohm meet ik 2x 461 ohm en 1x 464 ohm. Ook deze lijken me dus ok te zijn. Voorlopig zit ik dus vast :-(
  5. Dag iedereen Van de ene dag op de andere werkte onze vaatwas (Miele G 5600 SCi) niet meer. Hij is nog maar 7 jaar oud. De dag ervoor werkte hij perfect; ’s ochtends was hij compleet dood. Daarop heb ik de printplaat uit de vaatwas verwijderd en gezien dat er van een ic’tje TNY278GN een groot stuk afgesprongen was. Heb dit even gegoogeld en kwam op de site maakmijnwitgoed terecht. Mede door de duidelijke handleiding en vol volle moed heb ik het ic'tje besteld. Enkele dagen later zat het bij ons in de brievenbus. Ik heb uw handleiding gevolgd en het ic’tje vervangen. Helaas heeft dit geen oplossing gebracht. Weerstanden heb ik niet vervangen: ik heb ze allemaal uitgemeten, en de waarden zijn ok. In bijlage enkele foto's. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...