Ga naar inhoud

jvdmo

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jvdmo

  1. Nou, het weekend bezig geweest en het heeft helaas niet gebracht wat de verwachting was... Het slangetje zelf is niet lek, er zitten we wat sluitsporen op maar deze zijn dus niet door. Voor de zekerheid heb ik deze vervangen voor een andere slang en het dit gaf geen verschil in de werking. Ook de balg los gehaald en deze goed bekeken op lekkage en ook hier niets te vinden. Wat mij wel opviel is dat in deze balg geen bal zit waar vaker over gesproken wordt. Geen idee of deze er wel in moet zitten? Maar goed, na alles weer in elkaar gezet te hebben heb ik blijkbaar iets anders kapot gemaakt. De machine start nu op, alleen pulserend (beetje vullen met water en dan stoppen, weer vullenn...) zelfde als met leegpompen? Ook de melding die ik krijg is een E9F en een E41 (deurbeveiliging), Deze zag er al niet goed uit wordt erg warm als deze geactiveerd is en het plastic was al verkleurd. Hierdoor heb ik wel besloten om er een punt achter te zetten om te voorkomen dat ik van het ene naar het andere probleem gaat. Ik wil je uiteraard wel bedanken voor je hulp met mijn probleem!
  2. Hier kan ik wat mee, super!!! Ik ga straks onderzoeken op de luchtkamer goed aansluit op de balgslang en of de slang naar de drukkamer ook goed op de luchtkamer zit. En uiteraard of de slang of de luchtkamer zelf niet beschadigd is. Kan de aansluiting van de balg op het pomphuis of wastrommel nog voor problemen zorgen met drukopbouw naar de drukschakelaar?
  3. Beste Lampje, bedankt voor je reactie. Je hebt het over de bedrading van de druksensor, als ik de druksensor zelf (via vacuüm) activeer schakelt deze wel. Er gaan drie draden heen, het signaaldraad die door de drukschakelaar onderbroken/gemaakt wordt en dan een aarde(?) Hier kan dan een breuk in zitten? Ook schrijf je dat de meetleiding en buisje lek kan zijn. Onder het meetbuisje versta je waarschijnlijk het rubber slangetje naar de drukschakelaar. Wat is dan de meetleiding? Om hier het beste bij te komen zal je waarschijnlijk het frontpaneel moeten verwijderen aangezien ik hier via de achterkant niet bij kan komen.
  4. Het probleem met mijn wasmachine is dat deze nu blijft (leeg)pompen en hier niet meer mee wilt stoppen. Het begon eerst bij het einde van een programma, ik kwam er achter dat deze niet afgewerkt was en dat er een E20 melding op het scherm verscheen. Door de wasmachine leeg te halen, filter schoonmaken (was niet vies maar toch) en weer met een lege machine starten, blijft deze nu continue pompen. Door de start+timer knop in te drukken komt er E31 in het scherm te staan. Uiteraard eerst de slang naar de druksensor doorgeblazen maar zonder resultaat. Nu ook een nieuwe druksensor gemonteerd maar ook dit lost het probleem niet op. Wat mij wel is opgevallen is als je de druksensor met je mond vacuüm zuigt en houdt, de machine (in dit geval) het pompen programma volledig afwerkt. Ook een emmer water in de machine wordt netjes weggepompt. Je zou vermoeden dat er ergens een lek zou zitten, maar de opvangbak in de machine is kurkdroog. Voor de volledigheid de nummers op de sticker: Type HI056323, Prod.nr.: 91452563400, Ser.no.: 91800050. Wat denk ik overblijft is een slang die naar de druksensor lekt of de printplaat? Alvast bedankt voor jullie advies en tips.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...