Ga naar inhoud

Clemenekowff

Lid
  • Aantal items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Clemenekowff

  1. Kun je in de browsegegevens van Chrome op je mobiel behalve de dag ook ergens de tijd er van zien behalve dan in je Google account ?
  2. Dank voor het antwoord maar ik was op dat moment niet op mijn Google account ingelogd . Is er nog een andere manier om de tijd te kunnen zien ? Op een laptop etc. zie je die bij Chrome namelijk wel. Dank
  3. Kun je in de browsegegevens van Chrome op je mobiel behalve de dag ook ergens de tijd er van zien ?
  4. Toch nog een vraagje. Ik zit dus weleens op verschillende werkplekken op mijn werk. Ik zie dan toch overal mijn mappen staan die staan dus dan ook op de gedeelde folder ?
  5. Op welke computer je ook inlogt in een domein altijd op C:\users\gebruikernaam ? Dank voor je tijd.
  6. Als je in een domein werkt waar sla je dan je persoonlijke bestanden op, harde schijf van elke computer waar op je inlogt of in de cloud ?
  7. Dank voor het antwoord Wij werken in een domein. Dus wanneer die collega op een andere computer inlogt op het werk kan hij alleen zijn eigen persoonlijke bestanden zien omdat die gekoppeld zijn aan het gebruikersaccount ?
  8. kan deze in principe jouw gegevens NIET zien. Je schrijft in principe ?
  9. Ook voor onderstaand geldt dus hetzelfde ? Als je op je werk met een collega een computer deelt met allebei een eigen account kun je van de ander dus niet de zoekgeschiedenis in de browserbalk zien en ook niet de browsergeschiedenis ?
  10. Nog een vraagje Dus als je een Microsoft account hebt op je werk, heb je dan je eigen documenten, downloads etc waar een ander niet in kan kijken als die inlogt op dezelfde computer met zijn eigen account ?
  11. Dat is hij niet, een gewone user is het, dus die kan het niet zien begrijp ik ?
  12. Dat is hij niet, een gewone user is het, dus die kan het niet zien begrijp ik ?
  13. Je zegt......dan kunnen deze bestanden altijd worden ingezien..... Maar dan alleen door iemand die administrator rechten heeft. Niet door een collega dus die alleen met zijn eigen account inlogt ?
  14. Ja precies als er een account aanhangt is het versleuteld maar dus zonder account toch ook niet omdat allebei een eigen account hebt ?
  15. Vraagje: als je zoekt via Bing en je hebt dus een zoekgeschiedenis en je account staat op afgemeld kan dan diegene die op dezelfde computer inlogt met eigen account die geschiedenis zien ? Dank.
  16. Graag nog een vraagje. Mijn collega en ik delen op kantoor een computer met allebei een eigen account Als hij inlogt kan hij dan in de Google zoekbalk mijn zoekgeschiedenis zien !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...