Ga naar inhoud

olijkeboy

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

olijkeboy's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Een aantal aan elkaar gerelateerde vragen: Wat is de beste plek voor een warmtepomp? Hoe groot zijn de verschillende typen warmtepompen en zijn er nog verschillen in per merk of zijn ze allemaal ongeveer even groot?
  2. Wij hebben een huis uit 1911 maar wel relatief lage stookkosten elk jaar (mogelijk door betonnen vloer, relatief nieuwe opbouw uit 2005 met dakisolatie waardoor vermoedelijk de warmte wordt vastgehouden en HR++ glas aan één zijde van het huis). We vragen ons af of ons huis geschikt is om volledig van het gas af te gaan. Ik heb gelezen dat je een test kan doen tijdens kouder weer (4 graden celsius) om te kijken of je huis geschikt is voor een hybride warmtepomp door je CV-ketel op 50 graden in te stellen (ipv de gebruikelijke hogere temperatuur). Gaat deze test ook op voor een volledige warmtepomp en wat zijn de condities om te testen of je huis geschikt is?
  3. Dezelfde vraag met de extra vraag of er een manier is om vantevoren te testen hoeveel last je daadwerkelijk van het geluid zal hebben (bijvoorbeeld adhv het aantal decibel of het bezoeken van een plek met een werkende installatie)? Maakt het nog uit wat voor soort warmtepomp het is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...