Ga naar inhoud

grizzlybeer

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

grizzlybeer's prestaties

  1. Hoi Eek75. Bedankt ik had het ondertussen ook gevonden. Ik wilde te snel gelijk naar de Nederlandse versie. Ik heb dan ook eerste de Engelse versie op de nieuwe laptop gezet. Daarna het profiel van de ene naar de andere overgezet. Hier voor moet je wel verborgen bestanden zichtbaar maken. Dit kan gevolgen hebben voor je virusscanner, dat had ik. Maar als hij klaagt dan geeft de virusscanner aan hoe dat moet oplossen, ten minsten bij wel. Op een andere site heb gevonden hoe je Thunderbird toch een Nerderlandse versie van kan maken. Door over de engelse versie gewoon de nederlandse versie te zetten, het stappen plan geeft dat netjes aan. Succes met andere ontwikkelingen Grizzlybeer.
  2. Ik ben alles over aan het zetten van de oude laptop en nieuwe laptop. Op de oude staat Thunderbird engels . Op de nieuwe staat thunderbird nederlands daar wil ik naar overstappen. Nu wil ik de mappen/folders en adressen overzetten van de ene naar de andere. Hoe doe ik dat, want alle aanwijzing die ik op internet tot nu toe gevonden heb werken niet ? Grizzlybeer ?
  3. Ik ben alles over aan het zetten van de oude laptop en nieuwe laptop. Op de oude staat Thunderbird engels . Op de nieuwe staat thunderbird nederlands daar wil ik naar overstappen. Nu wil ik de mappen/folders en adressen overzetten van de ene naar de andere. Hoe doe ik dat, want alle aanwijzing die ik op internet tot nu toe gevonden heb werken niet ? Grizzlybeer ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...