Ga naar inhoud

sasnet63

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

sasnet63's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

1

Reputatie

  1. Het probleem is om als eerste contact te krijgen met de SONOS om deze aan te zetten ( via de app dus), nog zonder een keuze te maken met radio of Spotify, dat pas gedaan kan worden nadat de SONOS is ingeschakeld. Als deze eenmaal aan staat is in de meeste gevallen dit blijvend, maar ook dan is het regelmatig zo dat je dan na een tijdje geen verbinding meer hebt met de SONOS om bijvoorbeeld van zender te wisselen of wat dan ook. Helaas is het in ons huis niet zo eenvoudig om de SONOS bekabeld te verbinden, gezien de plek waar deze staat en de afstand/plek naar de router, maar een SONOS Boost is dan wel een optie om te proberen. Dank voor jullie reacties!
  2. Beste Robin, Dank voor je uitgebreide antwoord en mogelijke oplossingen. We hebben al een WIFI versterker aangeschaft (Magic WIFI van Devolo) waardoor in het hele huis en ook buiten in de tuin er overal goede WIFI is. Ik zou denken dat dit voldoende moet zijn?
  3. Geïnstalleerde SONOS speakers met radio, wordt met regelmaat niet herkend door de Sonos-app op de telefoon ( Iphone). ' geen verbinding mogelijk'. Zowel bij mij als mijn huisgenoot hebben steeds hetzelfde probleem. Wie weet hoe dit op te lossen is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...