Ga naar inhoud

mauriceally

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mauriceally's prestaties

  1. De wasmachine is hersteld. De motor eruit halen is een moeilijke taak, na het verwijderen van de 4 vijzen( 2xT50+2xM11), is de motor nog vast. Door het verwarmen van de ophangingen nog veel moeite is het gelukt. De oorzaak van het defect was de tachometer, de vijs aan de motor as was los gekomen. Terug vast gezet en OK.
  2. Zit momenteel met een probleem omdat ik de motor eruit wil om de koolborstels te controleren. De vier vijzen zijn eruit van de ophanging, de riem is eraf en eveneens de stroomcontact toch de motor wil er niet afschuiven. Brute krach zal wil niet de oplossing zijn. dus ik ben er nog niet uit hoe het zal lukken.
  3. Bedankt, en idd. " na het water nemen draait de trommel niet normaal maar gelijk op de hoge centrifuge snelheid en dan uit valt". Het is de machine van een familielid, zal dit eens proberen. vr gr.
  4. Bedankt, en idd. " na het water nemen draait de trommel niet normaal maar gelijk op de hoge centrifuge snelheid en dan uit valt". Het is de machine van een familielid, zal dit eens proberen. vr gr.
  5. mijn wasmachine, ELECTROLUX EWF 1484EOW start normaal, wanneer de motor aanslaat start deze naar zwieren en stopt vervolgens na enkele seconden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...