Ga naar inhoud

Wasdot

Lid
  • Aantal items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wasdot

  1. Ohhhh ?, ik wist niet dat dat kon. Ik ben gelukkig erg blij met de nieuwe wasmachine ??
  2. Beste Harry, vriendelijk bedankt voor uw hulp! Ik heb inderdaad de wasmachine ondertussen vervangen. Vriendelijke groeten, Wasdot
  3. Beste Harry, ik heb de vergrendeling gevonden. Ik zie geen verkleuringen of smeltplekken en de bedrading is volgens mij ook in orde.
  4. Bij de snoer vanaf het kraantje heb ik wat kalkaanslag verwijderd. Het spelprogramma doet het helaas nog niet evenals de andere programma's. Bij de codemelding E43, knippert 4x een rood lampje op de start\pauze knop, gevolgd door 3x groen.
  5. Vriendelijk bedankt voor uw gegeven tips, het is echt een een duidelijke C11melding, Ik zal alles controleren?
  6. Dag HarryO, Bedankt voor het meedenken!! Wat ontzettend aardig van u! Ik heb inmiddels ook een deze melding, met de code E34 gehad. Vandaag geeft hij weer de melding 8.88 en daarna C11. Tijdens deze melding knippert een groen lichtje vanaf de verschillende standen van centrifugeren naar het knopje van extra spoelen en weer terug. Waarna de start\pauze knop één keer rood knippert. Weet u wat dit zou kunnen betekenen?
  7. Ah ik krijg een code door de wasmachine aan te zetten de toetsen start\pauze en extra spoelen tegelijk in te drukken. De codes zijn: C11en 8.88 de starttoets knippert eenmaal rood. Nu de codes nog ontcijferen ?
  8. Mijn Electrolux EWF 147310W springt na het starten van een programma meteen naar het einde van een programma. De deur blijft vergrendeld totdat ik het programma terugdraai naar 0. Na enkele minuten gaat de deur weer van het slot. Ik geen enkele programma's meer draaien, wat is er aan de hand? De afvoeren heb ik gecontroleerd en zijn schoon.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...