Ga naar inhoud

jrijs

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

jrijs's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. Ik heb KPN internet+tv met Arris modem VIP2952 en LG TV 49SK8500. De modem heeft HDMI-uit en TV 4x HDMI-in. Ik wil graag (delen van) programma’s opnemen of overzetten naar mijn PC/notebook, maar deze hebben alleen HDMI-uit. De notebook heeft wel USB3 type C. Hoe kan ik toch opnemen of streamen naar PC/notebook? N.B. het gaat dus niet om online TV-stations, zoals Kijkdirect, NPO of Uitzending gemist.
 2. Hartelijk dank. Liever had ik iets dat je met muis grof en gebied kunt markeren, door bv een grove lijn om een gezicht te tekenen en dan de mate van blur instellen. Maar ik ga eens experimenteren met deze sites.
 3. Hoe kan ik makkelijk een deel van een foto vervagen, bijv. een gezicht of een achtergrond?
 4. Windows MovieMaker is niet meer... Maar ik heb nog een aantal .MSWMM bestanden, die nu niet meer leesbaar zijn. Kent iemand een programma waarmee ik ze bijv. naar AVI kan converteren?
 5. nee, na opnieuw opstarten van Verkenner komen er (bij Beeld - Details) voor de meeste mappen altijd weer de standaard instellingen terug: Naam - Gewijzigd op - Type - Grootte. En dat wil ik niet. Er moeten eigen default instellingen komen voor verschillende soorten mappen. Het zou zelfs nog beter zijn als per map ook Lijstweergave en Pictogram weergave, evenals venstergrootte bij opstart eigen defaults zouden kunnen hebben.
 6. nee, na opnieuw opstarten van Verkenner komen er (bij Beeld - Details) voor de meeste mappen altijd weer de standaard instellingen terug: Naam - Gewijzigd op - Type - Grootte. En dat wil ik niet. Er moeten eigen default instellingen komen voor verschillende soorten mappen. Het zou zelfs nog beter zijn als per map ook Lijstweergave en Pictogram weergave, evenals venstergrootte bij opstart eigen defaults zouden kunnen hebben.
 7. Ik wil in Verkenner per map extra Details en Breedtes als default vastleggen. Bijv. voor de map Foto’s: Naam – Datum – Grootte - Afmetingen En voor de map Muziek: Naam – Meewerkende artiesten – Titel – Nummer – Album – Bitsnelheid – Afspeelduur – Grootte Kan ik dit mogelijk in het Register ergens aanpassen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...