Ga naar inhoud

kfiers8

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

kfiers8's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. Als ik mijn nieuwsoverzicht van Facebook open verschijnt aan de linkerkant een kolom met allerlei mogelijkheden zoals Evenementen, Marketplace, Herinneringen, ... Is er een mogelijkheid dat ik deze kolom kan verbergen? Ik zou eigenlijk enkel mijn nieuwsberichten in het middel wil zien.
 2. In Windows Verkenner vind je aan de linkerkant een lijst met allemaal mappen zoals Snelle Toegang, Downloads, Afbeeldingen, ... Is er een mogelijkheid om de mappen "deze pc" en "netwerk" te verbergen, zodat deze niet meer weergegeven worden?
 3. Ik heb onlangs een nieuw Microsoft account aangemaakt en mijn vorig account verwijderd. Mijn Office pakket 2019 staat echter geïnstalleerd onder mijn vorig account. Verlies ik mijn Office pakket nu ik met een ander Microsoft account werk? Ik heb nog tot begin oktober om mijn oude account terug te activeren, indien nodig. Het gaat om een Office pakket voor altijd, dus geen 365 versie. ?
 4. Ik gebruik Microsoft Edge als browser. Op de startpagina van Google staat onderaan een werkbalk met de knoppen "bedrijf", "adverteren", "over ons", ... Kan je deze balk onzichtbaar maken of niet weergeven? In het verleden hebben mijn kinderen al eens per ongeluk op adverteren geklikt en zo op een betalende advertentie app van Google activeerden. Is er een mogelijkheid dat deze knoppen verborgen kunnen worden. ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...