Ga naar inhoud

icepatie

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

icepatie's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. @Kasander1 Alles draait vanuit de browser, dus geen apps nodig. Het doel is alles zo simpel mogelijk te houden, want niemand zit te wachten op nog meer apps die ook potentieel weer allerlei gegevens kunnen vergaren. Het enige waar ik mee zit is dat ik niet weet hoe de browsers op oudere toestellen omgaan met de web app en of alles stabiel blijft.
  2. @Kasander1 Hallo, Het apparaat heeft achter de spiegel nog maar 1 doel, en dat is het weergeven van informatie. In principe hoeft er geen account of andere persoonlijke gegevens aanwezigte zijn op deze apparaten en er valt dan dus ook niks te halen.
  3. Hallo, Ik ben de bedenker van een project genaamd MirrorDash en ben op zoek naar mensen met oude smartphones en tablets om mijn web app te testen. MirrorDash is een speciaal ontworpen (doorkijk) spiegel, ook wel magic mirror genoemd, dat kan worden uitgerust met een smartphone of tablet. Het idee hierachter is om oude smartphones en tablets, die nu in lades liggen weg te stoffen, nieuw leven in te blazen. Naast de spiegel heb ik ook de daarbij horende web app ontwikkeld die je rechtreeks vanuit de browser op je oude apparaat draait. Zodra de app is opgestart en achter de spiegel is geplaats, kan deze vanaf elk ander apparaat met een browser bediend worden. Op dit moment is de app voorzien van de volgende mogelijkheden: - 6 klokken (datum/tijd) met de mogelijkheid om verschillende tijdzones in te stellen - Weer - Nieuws - Aandelen - Kalender voor voor Google, iCloud, hotmail/Outlook accounts. Eigenlijk elk account dat een .ics bestand beschikbaar stelt. Omdat ik zelf niet over elk type smartphone of tablet beschik, ben ik op zoek naar mensen die hun oude apparaat will inzetten om de stabiliteit testen en ook ben ik benieuwd naar feedback omtrent ontwerp, bediening etc.. Zelf test ik al met een Samsung galaxy s4 mini, iphone 5s, Huawei Mate 10 Lite en een Samsung Tab A 2016 10.1" Hier kun je meer vinden over mijn project en staan ook de links voor de app: http://mirrordash.org Bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...