Ga naar inhoud

hermandoodeman

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door hermandoodeman

  1. @Gast In veilige modus staat gewoon de door windows geselecteerde driver vermeld in apparaatbeheer, maar ik denk dat windows deze niet gebruikt en een interne algemene aansturing gebruikt. Drivers gedownload van Intel geven alle aan, dat de pc niet aan de minimale systeemvereisten voldoet en dus niet installeert. Ook niet in veilige modus Ik heb gezocht naar de installatieprocedure van de door windows gebruikte HD graphics driver (versie 8.15.10.2900 van 26-11-2012) en vond deze bij Microsoft als een .cab file. Ik kon hier geen duidelijke setup in vinden, maar ik heb enkel exe pgm's via de compatibiliteitsmodus geprobeerd met een onduidelijk resultaat. (scherm bleef iig zwart.) Ik vond een idglh.inf bestand. Die kan ik wel installeren, maar helaas met geen mogelijkheid onder de compatibiliteitsmodus (alleen .exe of .msi bestanden). schone installatie geeft geen verbetering alsook een nieuwe gebruiker toevoegen. Ben bang dat Dell speciale hardware heeft, die alleen door Dell software kan worden opgelost (en dat maken ze niet). Ik hoop dat iemand nog een ultieme tip heeft.
  2. @Gast Bedankt voor het vele huiswerk. Dell heeft wel een setup procedure, maar helaas geeft het installeren onder compatibiliteitsmodus geen oplossing. Vandaar dat ik de *inf heb proberen te installeren, maar dat lukt dus niet, maar ik ga dit nogmaals in veilige modus proberen. Ik heb een windows driver gevonden op mijn systeem, maar dat geeft alleen maar strepen in normale modus. Dus die weer verwijderd. Ik ga de komende dagen al jouw gemelde opties proberen. Ik kom er op terug. Thx.
  3. @Gast Hallo Wouter, Ik vond het een veelbelovend antwoord. Ik ben daar vandaag de hele dag mee bezig geweest. Echter Dell heeft een installatieprocedure. Deze heb ik onder compatibiliteitsmodus (W7) gedraaid, maar ik vermoed dat dit alleen voor de setup geldt, en niet voor de driver. (Het werkte dan ook niet.) Ik heb vervolgens via update device driver getracht alleen de driver (.inf) te installeren, maar windows gaf aan deze niet compatible was. Ik zie geen mogelijkheid om de driver via compatibiliteitsmodus te installeren. Ook even bij Intel wezen neuzen voor alleen een driver, maar deze zijn alle incompatibel. Ik realiseer me dat het een verouderd systeem is, (Intel I5 M560 1e gen? met HD Graphics) maar aangezien het laptop scherm wel beeld geeft in veilige modus, moet er toch een instelling zijn om dit ook in normale modus voor elkaar te krijgen. Groeten, Herman Overigens geen gele vlaggen in device beheer
  4. Mijn nog uitstekend functionerend Dell Latitude E6410 (van meer dan 10 jaar oud) heb ik na afloop van de ondersteuningsperiode van Windows 7 gemigreerd naar windows 10. Aangezien Dell alleen Dell specifieke drivers heeft ontwikkeld voor windows 7, moet ik het doen met de generieke drivers van Windows 10. Helaas start mijn laptop nu op met een zwart scherm en heb ik de nodige uren (dagen) besteed om dit op te lossen. Het is mij wel gelukt om een tweede monitor er op aan te sluiten, echter ik gebruik mijn laptop mobiel, dus is dit geen optie. ik heb geprobeerd te spelen met de instelling meerdere beeldschermen, echter windows ziet slechts het losse scherm en herkent niet het geïntegreerde scherm. In veilige modus werkt het geïntegreerde scherm wel, dus er is een modus om dit scherm aan te sturen. Ik zou graag van u willen weten of er een manier is om dit geïntegreerde scherm aan te sturen desnoods om de instellingen die in veilige modus worden gebruikt, te gebruiken in de normale modus.?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...