Ga naar inhoud

witteveder

Lid
 • Aantal items

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

witteveder's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. Ik zou graag mijn keyboard willen aansluiten op mijn pc. wat voor een programma kan ik hier het beste voor gebruiken. ik wil opnemen op meerdere sporen zodat ik ook bijv effecten kan toevoegen en samenvoegen tot 1 bestand . Dit programma moet ook als het kan in het Nederlands zijn. Ik ben ook zelf op internet aan het zoeken maar ik kom er niet echt uit. Gratis programma is welkom maar het hoeft niet. ik heb windows 10 64 bits.
 2. Dank je wel . het is een acer geworden
 3. ik dacht een beetje rond de 900 euro
 4. Ik heb op dit forum zitten neuzen maar ik kan niet echt vinden wat ik zoek. wat is het nut van een laptop die helemaal die je helemaal plat op tafel kan leggen? Ik ben op zoek naar een gewone laptop. ik zou graag een laptop willen hebben voor op mijn buro ik ben namelijk toch niet van plan om hem mee te nemen
 5. Eset vind ik een heel goed programma en belast de pc niet zwaar zoals biv. Norton wel doet. Ik heb dit jaar Norton maar het bevalt mijn niet .Norton is naar mijn mening te commercieel en werkt veel met apps die je later toe moet voegen dus geef mij mar eset smart security.
 6. Ik wil hier even gezet hebben voor het geval hier lezers zijn die mijn stukje hierboven verkeerd opvatten/lezen dat het mijn bedoeling niet is om dit forum afte kraken of iets in die trant. wat betreft Kasander1 bedankt voor de uitleg.
 7. Het valt mij op dat als mensen hier een vraag stellen, en dat doet men op verschillende redenen, dat ze dan als advies krijgen om zelf te googelen . Men komt er misschien zelf niet uit of weten niet goed hoe ze die desbetreffende vraag op moete zoeken op internet. ik bedoel je kunt alles wel opzoeken op internet wat je wild maar je moet alleen weten hoe. Dit wou ik even gezegd hebben
 8. Ongeveer in november 2018 heb ik via licentiecode.nl een licentiecode gekocht voor Microsoft office 2016 professional plus. Dit programma werkt goed maar sinds een week geleden krijg ik telkens bij het opstarten een window midden in beeld genaamd : Wizard activering . Nu ken ik deze wizard wel weg klikken maar deze komt altijd weer terug als ik bijv outlook of word weer opstart. Mijn gekochte licentiecode pakt hij niet meer. Wie weet een oplossing?
 9. Mijn laptop zit op de zelfde wifi als mijn smart-tv met ingebouwde Chromecast. Nu is mijn vraag: hoe kan ik het beste dvd's streamen van mijn pc naar mijn tv en welke software kan ik hiervoor het beste gebruiken ( gratis of niet gratis dat maak niet uit)
 10. Ik heb het nogmaals gedaan maar da door middel van het progr. wat hier boven staat maar ook dan heb ik het zelfde resultaat.
 11. Ik heb een qr code gemaakt van mijn wifi gegevens zodat andere mensen die qr code kunnen scannen en dan op mij wifi kunnen internetten met hun mobiel .om die qr code te testen heb ik mijn mobiel gepakt ( Huawie p20 pro) Vervolgens heb ik mij wifi code verwijdert van mijn telefoon. tot zo ver gaat het goed. Op mijn mobiel heb ik mijn gemaakte qr code gescand met een qr scanner waarna hij vraagt of ik met de wifi wil verbinden en dat wil ik maar daarna zegt hij dat mijn wifinaam al geregistreerd is en dat ik dat eerst handmatig moet verwijderen. Wat doe ik niet goed . De software die ik heb gebruikt voor het maken is QRstuff
×
×
 • Nieuwe aanmaken...