Ga naar inhoud

CoolRemote2020

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door CoolRemote2020

  1. Er is, zo word aangegeven op een forum, geen verschil tussen HDMI en DVI, behalve dat het eventueel meezenden van een audio signaal. Beide signaal formaten zijn digitaal. https://www.circuitsonline.net/forum/view/104841
  2. @Homer Heb het zelfde geheugen, nieuw in verpakking, ook getest in een andere pc. Ook dan werkt het niet. Bedankt voor de input. Meer advies van harte welkom.
  3. Dit is prima te doen. Beetje afhankelijk van handigheid en beetje kennis en de juiste materialen. Wellicht helpt het ook om eerst te proberen de fan schoon te maken met perslucht. Veelvuldig zal opeenhoping van stof een eerste oorzaak kunnen zijn. Lagers gaan niet zo heel snel kapot in dit soort fans. Zou het eventueel kunnen doen.
  4. Heb een Asrock moederbord, P45x3Deluxe. Heeft de meest recente BIOS upgrade. Doet het prima met 2 x 2GB geheugen. Volgens Asrock kan het tot en met 16GB aan geheugen hebben. Maar met nieuw 2 x 4GB Non ecc geheugen er in doet de pc helemaal niets. (Start niet op). Heeft iemand hier een advies voor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...