Ga naar inhoud

MechaNic

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door MechaNic

  1. Hartelijk dank. Nu begrijp ik ook waarom mijn vraag bij Kieskeurig terecht is gekomen.
  2. Ik voel er niet veel voor Chrome te installeren. Link: https://computertotaal.nl/artikelen/pc/de-19-beste-nas-apparaten-die-je-kunt-kopen-70389/
  3. Het probleem doet zich nog steeds voor met het betreffende artikel, met Firefox, Opera en Edge. De afbeelding in de kop van het artikel en de advertenties krijg ik wel. Ik heb geen Chrome geïnstalleerd. Ik zie nu dat het betreffende artikel uit 2016 is Ik bekeek nog een paar artikelen uit die tijd, o.a. "De 19 beste NAS-apparaten die je kunt kopen". Zelfde probleem. Maar met oudere artikelen, bijv. uit 2010 en 2012 niet. Ik heb ook een paar recente artikelen geprobeerd op de website van Computertotaal; daar had ik dit probleem niet.
  4. Ik krijg vaak bij artikelen op deze website de bijbehorende afbeeldingen niet te zien. Geldt voor Edge, Firefox en Opera. Bijv. het artikel "Maak van je NAS een back-upserver" van 4-2-2020. Bij andere artikelen krijg ik ze gewoon wel. Is het een instelling op mijn computer, of een fout in de website? Extra info toegevoegd door community beheerder. Deze vraag heeft betrekking tot de website van Computer Totaal, omdat dit bericht oorspronkelijk op het forum Computer Totaal is geplaatst. Het forum van Computer Totaal is in augustus 2021 overgezet naar de Kieskeurig community.
  5. Ik krijg vaak bij artikelen op deze website de bijbehorende afbeeldingen niet te zien. Geldt voor Edge, Firefox en Opera. Bijv. het artikel "Maak van je NAS een back-upserver" van 4-2-2020. Bij andere artikelen krijg ik ze gewoon wel. Is het een instelling op mijn computer, of een fout in de website?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...