Ga naar inhoud

ploeff

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

ploeff's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. @ploeff: Helaas is het probleem NIET opgelost: de computer blijft vanuit de slaapstand kort na het in-slaapstand-gaan telkens weer opstarten. Ik heb de tijden in Energiebeheer aangepast zowel naar Nooit als naar kortere tijden, maar de computer BLIJFT vanuit die slaapstand steeds spontaan weer op te starten. Ik heb 't voorlopig opgelost door 's-nachts de computer compleet af te sluiten, maar het opstarten duurt dan wel een minuut of drie, dat vind ik hinderlijk. Wat kan ik nog meer doen op dat spontaan opstarten te voorkomen?
 2. Wanneer ik de computer afgesloten en weer opgestart heb, vind ik in Thunderbird een - telkens toenemend - aantal -bestanden popstate-#.dat , vandaag in een van miin mailaccounts 52 st! Het wegwerken daarvan kost mij Úren tijd, ze zitten mij in de weg want in de linker balk nemen die bestanden de gehele hoogte in beslag tussen mijn postvak-in-box en de door mij gemaakte submappen. En ik MOET m'n computer 's-nachts wel afsluiten i.v.m. de slaapstoringen die ik in een andere vraag heb vermeld en die nog niet zijn opgelost. Maar ook zònder die slaapstoornissen: ik moet soms de computer afsluiten en dan wil ik niet al die s..t terugkrijgen! Doe ik iets fout - bij het afsluiten, bijvoorbeeld - of is het een of andere bug of infectie? Help mij! Hoe kom ik van die hinderlijke popstate-#.dat af?
 3. Onder XP (die van eXPired ;-( ) gebruikte ik voor verschillende doeleinden Cards&More: visitekaartjes, etiketten op zelfgemaakte jam en naamkaartjes voor organisaties. Het programma heeft sindsdien geen updates gekregen en mijn voorraad visitekaartjes is op (en moet worden geactualiseerd), m'n laatste batches jam heeft geen mooie etiketten meer (was vaak een leuk en mooi verjaars- en kerstcadeutje) en ik wil nu weer voor een clubje naamkaartjes maken (één layout, maar op elk kaartje een volgende nam van een namen-database) Weet iemand een makkelijk en gratis alternatief dat ook onder W10 werkt?
 4. Dank je, Wouter, dit was heel duidelijk! Hopelijk werkt deze methode - dat duurt ff om te zien of 'ie 't niet weer doet.
 5. Als ik en mail opstel moet ik steeds het gehele e-mail-adres invullen. Dat moet toch ook vanuit mijn contacten mogelijk zijn? Hoe doe ik dat Ik heb dit probleem op mijn android telefoon, mijn android tablet (beiden met gmail) en èn op mijn desktop onder W10 (met Thunderbird)
 6. Mijn computer met W10 start twee keer per uur spontaan op wammeer ik 'm in de slaapstand heb gezet. Dat gaat ook 's-nachts door. Hij start op, gaat daarna na enige tijd weer in slaapstand. Na ruim 'n half uur start die weer spotaan op. Wat km ik daar aan doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...