Ga naar inhoud

RonStar

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

RonStar's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. In mijn lastpass lijken de url en het wachtwoord van een inlog te zijn veranderd zonder dat bekend is hoe dit is gebeurd. Ik vond op youtube een uitleg over het kapen van lastpass (https://www.youtube.com/watch?v=TGj6MHo9pWE). Wie kan iets over dit risico zeggen?
 2. Beste Kasander, dank voor de tip. Als voorbeeld deze link: https://www.discogs.com/Jim-Greer-And-The-Mac-O-Chee-Valley-Folks-Stars-Of-The-WWVA-Jamboree/release/6152566 Als ik tinyurl toepas op deze link is het resultaat hetzelfde. Plak ik in hetzelfde document https://www.weeronline.nl/ dan wordt de site gewoon geopend. Blijkbaar zit er in excel (of office) een blokkering op discogs, maar ik kan nergens vinden hoe ik dat herstel. Suggesties?
 3. Ik heb een excelbestand met snelkoppelingen naar websites. Bij het aanklikken van de hyperlinks naar één van de websites komt sinds kort de melding "de site meldt dat het verzoek niet geldig is". Als ik de hyperlink naar een ander excelbestand kopieer gebeurt hetzelfde. Hyperlinks naar andere websites werken wel. Als ik de link naar word kopieer werkt het wel. Plak ik de link in het url-veld van de browser dan werkt hij ook. Wie weet hoe dit komt? - windows 10 - office 365 - Mozilla Firefox
 4. Openen van dropbox.com via het pictogram op de taalbalk en via de wereldbol geeft een foutmelding van AVAST (phishing waarschuwing). Openen van dropbox.com via de enveloppe naast de wereldbol en via de browser (Mozilla Firefox) is wel mogelijk. Ik heb 3 computers getest en bij alle drie kwam een vergelijkbare foutmelding. Op twee verschillende manieren heb ik een volledige virusscan gedaan en er is geen probleem aangetroffen. Op internet kon ik hierover geen informatie vinden dus ik heb het probleem zowel bij Avast als bij de dropbox-community gepost. Inmiddels hebben zich op mijn post bij de community een reeks mensen gemeld met hetzelfde probleem. Het komt niet alleen bij Avast voor, maar bij verschillende virusscanners. Het lijkt er op dat er in de dropbox-installatie een verdacht bestand zit. Kent iemand dit probleem?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...