Ga naar inhoud

thibaudvanoosterwyck

Lid
  • Aantal items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door thibaudvanoosterwyck

  1. @erikdenhouter Ik bedoel, ik heb hem nieuw gekocht en zo is hij ondertussen al 2 maanden oud. Beetje slechte woordkeuze van mij, mijn excuses
  2. @Kasander1 Ja gelukkig wel, helaas zit ik midden in de examens en zal het nog een maandje duren tegen dat ik die vriend kan zien. Vandaar dat ik het even via hier probeerde omdat ik hem niet teveel wou lastig vallen ermee ;) Hij repareert en steekt computers ineen als hobby, dus hopelijk zal hij wel het probleem kunnen vinden. Maar ik denk dat het niet aan de hardware kan liggen, aangezien alles redelijk nieuw is..
  3. De lichtjes aan mijn computer (en in mijn computer) werken naar behoren, wel geen BIOS beepje. Het is een losse insteekkaart, die nog maar 2 maanden gebruikt is (en ervoor nieuw gekocht) en die is normaal gezien ook goed ingestoken, net nog eens aangedrukt. Maar zal denk ik inderdaad eens naar de computerwinkel mogen gaan, toch bedankt voor de hulp.
  4. @Kasander1 via tv werkt hij ook niet. zelfde probleem. Er gebeurt niets terwijl de pc wel opstart (je ziet alle lichtjes beginnen branden, maar geen beeld of iets van windows dat je kan zien)
  5. De monitor gaat aan, hij switched heel de tijd tussen de kanalen (doet ie automatisch) om proberen beeld te geven. De lichtjes werken ook normaal. Indien de monitor niet verbonden is met mijn computer dan zegt hij dat ik iets moet verbinden. Heb wel geen andere monitor liggen maar kan niet inbeelden dat het daaraan zou liggen. Mijn toetsenbord geeft wel geen lichtjes aan, maar het toetsenbord werkt wel naar behoren indien aangesloten op een andere computer.
  6. @Kasander1 ik weet dat het op mijn computer F1 of F2 is, door een probleem enkele jaren geleden. Maar het probleem is dat ik niet in dat menu raak. Het toetsenbord is niet kapot want het werkt op andere computers. Het wilt gewoon niet naar dat menu gaan, precies of het niet verbonden is. Is er een mogelijkheid om gewoon alles te verwijderen? De data op mijn computer maakt niet echt uit, heb backups van alles belangrijk.
  7. Ik zie niets van Windows, hij start wel op en alle lampjes branden maar niets van reactie. Geen logo dat het aan het laden is, niets... En ja alle draden zijn goed verbonden met elkaar.
  8. Ik heb dit geprobeerd met een USB stick, maar helaas krijg ik geen reactie uit m'n computer. Ik kan niets aanklikken noch werkt men toetsenbord noch komt er iets op m'n scherm. Ook al probeer ik in het setup menu te raken...
  9. Mijn computer wilt Windows niet meer laden. Ik steek hem aan, de computer start op en piept 1x kort, wat normaal is, maar erna krijg ik een zwart scherm en kan ik niets doen. Niets van Windows wilt laden. Iemand hulp voor me?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...