Ga naar inhoud

visscherw

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door visscherw

  1. Skype? Ik kan met Skype op mijn laptop met Windows 10 Pro niet het internet op, ik heb in de firewall van Windows Defender ingesteld dat Skype het internet op mag, zijn er meerde instellingen nodig in Windows 10 Pro om met Skype het internet op te kunnen? Ik heb hetzelfde probleem met WhatsApp voor Windows en GrabIt, die vragen ook om een internet verbinding terwijl ze al toestemming hebben in de firewall. Heeft iemand een oplossing voor me, bij voorbaat bedankt.?
  2. Bedankt voor het meedenken, Helaas ook met uitgeschakeld firewall en virusscanner blijft ik de foutmelding; "Aanmelden is mislukt. Controleer je internetverbinding en probeer het opnieuw." Dezelfde programma's werken op de Desktop wel goed, maar draait Windows 10 Home op, ik vermoed dat er in de Pro versie nog ergens een extra beveiligings instelling zit.
  3. Ik kan met Skype op mijn laptop met Windows 10 Pro niet het internet op, ik heb in de firewall van Windows Defender ingesteld dat Skype het internet op mag, zijn er meerde instellingen nodig in Windows 10 Pro om met Skype het internet op te kunnen? Ik heb hetzelfde probleem met WhatApp voor Windows en GrabIt, die vragen ook om een internet verbinding terwijl ze al toestemming hebben. Heeft iemand een oplossing voor me, bij voorbaat bedankt.
  4. Bij het opnieuw opstarten van Edge start deze op in volledige schermmode, kan ik Edge instellen zodat de opstart in dezelfde instelling als waarin deze gesloten is, dus niet in een volledig scherm.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...