Ga naar inhoud

CEESAGROOT

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

CEESAGROOT's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Nou, alles geprobeerd, alles mislukt. Zelfs een W10 gekocht en geprobeerd te installeren, zelfde resultaat. Na 15 verschillende pogingen op andere manieren stop ik er mee!
  2. @Kasander1 Heb alles geprobeerd, heb nu zelfs een W10 versie gekocht, maar blijf bij het installeren de zelfde foutmelding krijgen. Ook na service programma’s van Microsoft alles laten controleren en correcties lukt het niet.
  3. @Kasander1 ook die instructie heb ik gezien, maar heb die nog niet geprobeerd. Is me nog al wat werk om dat te gaan proberen!
  4. @Kasander1 Het zal wel even duren voordat ik een resultaat kan melden. Ik werk op een Apple en wil mijn Windows PC upgraden van W7 naar 10. Zo te lezen in de links heb ik link 3 als methode gebruikt en kreeg ik de foutmelding zoals vermeld. Mvg Cees
  5. @Kasander1 Hartelijk bedankt. Ik ga de linkjes lezen en uitvoeren. Ik kom er op terug. Mvg Cees
  6. In Computer Totaal april 2019 staat een link www.tiny.cc/w10down waar je gratis een Windows 10 kunt downloaden en vervolgens kunt installeren bv over een Windows 7 versie. Echter na ettelijke pogingen is het me niet gelukt, ondanks alle info op het internet om Foutmelding 0xC1900101-0x20017 op te lossen. Die foutmelding komt aan het eind van de langdurende installatie. Gelukkig kom je wel weer terug in een nog steeds goedwerkende Windows 7 versie. Wie heeft DE oplossing voor dit probleem? Cees
×
×
  • Nieuwe aanmaken...